To je to što me zanima!

Zvijezda američkog nogometa pokazivala spolovilo i gurala stražnjicu nepoznatoj ženi u lice

Nekoliko joj je puta pokazivao svoju muškost i više puta ju je pitao želi li ga. Ta žena je zatim izašla iz bazena i pobjegla. Vrištala je u hodniku i žalila se zaposlenicima, rekli su svjedoci
Vidi originalni članak

Igrač američkog nogometa Antonio Brown (34) našao se u središtu skandala nakon što je u javnost isplivala snimka na kojoj u bazenu luksuznog hotela u Dubaiju pokazuje spolovilo i gura svoju golu stražnjicu u lice zaprepaštene ženske osobe pred očima brojnih ljudi.

Kako piše NY Post, žena se prvo smijala, no uskoro je pobjegla od njega. Svjedoci tvrde da ju je Brown tek upoznao. Incident se navodno dogodio u svibnju ove godine.

Video pogledajte ovdje

- Nekoliko joj je puta pokazivao svoju muškost i više puta ju je pitao želi li ga. Ta žena je zatim izašla iz bazena i pobjegla. Vrištala je u hodniku i žalila se zaposlenicima zbog tog incidenta - rekli su svjedoci, dok su zaposlenici hotela odbili komentirati situaciju.

Brown je poznat kao 'zločesti dečko' američkog nogometa, a ovim je incidentom znatno otežao potragu za novim klubom. Ranije ove godine je usred sezone raskinuo ugovor s Tampa Bay Buccaneersima.

Nakon godina sjajnih predstava u NFL-u, medijske stupce počeo je puniti vijestima koje nemaju veze sa sportom. Tako je 2018. bacao namještaj iz apartmana na 17. katu umalo pogodivši 22-mjesečnu bebu, dok je protiv njega sljedeće godine bivša trenerica Britney Taylor podigla optužnicu za seksualno napastovanje. Tvrdila je da ju je, između ostalog, i silovao.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ZG - KAJ 03.10.2022.

    Ljakse...

  • kicovz 03.10.2022.

    Da je bilo obrnuto, da je to bjelac napravio crnkinjoj bi bio rasist

  • Purger-Dinamo 03.10.2022.

    Da je to napravil bjelac crnkinji, ulice u USA bi gorjele

Komentiraj...
Vidi sve komentare