To je to što me zanima!

Zvijezda Barcelone: Provalili su mi u kuću i razbili mi čeljust...

Osjećaj da više nismo sigurni u vlastitom domu teško je razumjeti i opisati, ali kao obitelj ćemo to prebroditi i stati jači nego ikada. Hvala na podršci, stvarno nam puno znači, napisao je na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Chelsea i Barcelona još uvijek se nisu dogovorili oko Aubameyanga. Naravno, problem je odšteta. Barcelona traži 30 milijuna eura, plavci nude 22 i tu je sve zapelo. No, nije tajna da Katalonci žele Marcosa Alonsa, pa kao kompenzaciju, Chelsea ga želi uključiti u transfer kako bi što manje platili Aubameyanga. 

Napadaču Barcelone su u Castelldefelsu prijetila četvorica naoružanih provalnika te ga pretukli pred ženom. Natjerali su ga ih da otvore sef iz kojeg su ukrali vrijedan nakit te otišli. 

Pljačka se dogodila prije dva dana oko jedan iza ponoći, a policija sad istražuje slučaj. Policiju je o svemu obavijestila Aubameyangova supruga, a nogometaš se putem društvenih mreža zahvalio na podršci.

"Hej ljudi, hvala puno na svim porukama. U nedjelju navečer neke nasilne kukavice provalile su u naš dom i prijetile mojoj obitelji i mojoj djeci, samo kako bi ukrale neke stvari. Ozlijedili su mi čeljust, ali brzo ću se oporaviti, a hvala Bogu nitko drugi nije fizički ozlijeđen. Osjećaj da više nismo sigurni u vlastitom domu teško je razumjeti i opisati, ali kao obitelj ćemo to prebroditi i stati jači nego ikada. Hvala na podršci, stvarno nam puno znači. Auba."

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare