To je to što me zanima!

Zvijezda Barcelone završila u bolnici: Žalio se na bol u prsima

Rečeno mi je da je osjećao vrtoglavicu. Upravo sam saznao da je odvezen u bolnicu i ne mogu reći ništa više, rekao je Barcelonin trener Sergi Barjuan nakon subotnje utakmice s Alavesom
Vidi originalni članak

Napadač Barcelone Sergio Aguero (33) odveden je bolnicu nakon što se požalio na bolove u prsima i vrtoglavicu tijekom ligaške utakmice s Alavesom u subotu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sergio Aguero mučio se s bolovima u prsima u većem dijelu prvog poluvremena i odveden je u bolnicu na kardiološki pregled - objavila je Barcelona.

Argentinca je zamijenio Philippe Coutinho u 41. minuti utakmice.

Prethodno je Aguero svojoj klupi nekoliko puta signalizirao da želi izvan igre. Nedugo prije zamjene legao je na travu držeći se za prsa.

Medicinsko osoblje mu je hitno priteklo u pomoć pa se 33-godišnji napadač pridigao i sam napustio teren bez pomoći.

- Rečeno mi je da je osjećao vrtoglavicu. Upravo sam saznao da je odvezen u bolnicu i ne mogu reći ništa više - kazao je Barcelonin trener Sergi Barjuan.

POTONUĆE VELIKANA Mirno plove krivim putem: Barcelona ponovno 'kiksala'

Aguero je dugo godina igrao za Manchester City čiji je postao rekorder i najbolji strijelac u povijesti kluba. Za 'građane' je dao 260 golova u 390 nastupa prije nego je Etihad zamijenio Camp Nouom.

U Barcelonu je stigao "na nagovor" kuma Lionela Messija, s kojim je htio zaigrati kao i u dresu argentinske reprezentacije, no Messi je napustio Katalonce i potpisao za PSG uslijed financijskog kolapsa kluba.

Aguero je prethodno bio član Atletico Madrida, no otkako se vratio u La Ligu odigrao je svega pet utakmica i zabio jedan gol - Real Madridu u El Clasicu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • gnojna družina 31.10.2021.

    Opce je poznato da je dosao u barcu zbog messija i ne igra mu se bez njega. Ozljeden jenotkako je stigao i ocigledno nema namjeru igrat

  • 31.10.2021.

    Sad je jasno zasto Man.City nije produzio sa Aguerom!

  • Palmanova 31.10.2021.

    zvijezda koja nikad ne igra.isto kao Pele

Komentiraj...
Vidi sve komentare