To je to što me zanima!

Zvijezda Bayerna: Haaland je prdnuo kad god bismo mu prišli

Je li taj dan popio previše proteina, pojeo previše jaja, ili jednostavno i inače ima ovakve neobične navike? Norveški stroj za golove možda će jednom otkriti o čemu se točno radi
Vidi originalni članak

Aktualni prvak Engleske Manchester City odradio je sav posao u Manchesteru gdje je slavio s velikih 3-0. Pa mu je na gostovanju kod Bayerna u Münchenu bilo dovoljno i 1-1 u uzvratu da s uvjerljivih 4-1 prođe u polufinale Lige prvaka gdje će igrati protiv madridskog Reala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Norveški stroj za golove Erling Haaland, igrač koji je tijekom tjedna srušio rekord Alana Shearera i sa postignutim 35. golom u sezoni ostvario nevjerojatan uspjeh postavši najbolji strijelac jedne sezone u povijesti Premier lige, protiv Bayerna je u dvije utakmice zabio dva gola, asistirao i promašio penal.

Uz sjajne izvedbe na travnjaku, nesvakidašnja vijest stiže od engleskog Daily Stara koji je objavio da je Leon Goretzka otkrio kakvim se bizarnim trikovima Haaland služio na terenu.

- Nema respekta prema protivniku ni prema nogometu. Prdnuo je svaki put kad bismo mu prišli. Učinio je to više puta - rekao je Bayernov veznjak.

Je li Haaland taj dan popio previše proteina, možda pojeo previše jaja, ili jednostavno i inače ima ovakve neobične navike teško je reći. Možda će ovaj sjajni golgeter jednom i otkriti o čemu se točno radi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • enmateresimdebilima 07.05.2023.

    Tko prdi zlo ne misli

  • SadoDado 07.05.2023.

    frajer asertira dominaciju

  • mučki_provokator 06.05.2023.

    Bayernovi ni prdnut nisu mogli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare