To je to što me zanima!

Zvijezda Chelseaja u Gani maršira s dresom Arsenala

Michael Essien, reprezentativac Gane i jedan od najboljih nogometaša u Chelsea, u rodnoj Gani šeta odjeven u dres Arsenala...
Vidi originalni članak

Slike tijekom afričkog Kupa nacija šokirale su sve navijače Chelseaja, budući je njihov miljenik Michael Essien viđen nekoliko puta kako pozira sa dresom gradskog rivala Arsenala.
- To je dres koji mi je poklonio moj veliki prijatelj Adebayor, a ja sam ga, pak, poklonio svom prijatelju Ericu. Molim vas da ne radite skandal oko ovoga - rekao je Essien i pokušao objasniti, ono što je svakom navijaču Chelsea neobjašnjivo.
- Dogodila se jedna situacija u Gani, jer me zaustavila jedna navijačica koja je poželila sliku sa mnom. U tom trenutku nisam nosio nikakvu majicu, te sam molio prijatelja Erica da mi samo posudi na sekundu svoju, a baš je imao dres Arsenala. Nisam htio biti obnažen na toj fotografiji - pravdao se Essien, koji zarađuje skoro 100.00 engleskih funti tjedno u Chelseaju, ali u slobodno vrijeme nosi dres Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 16.02.2008.

    pa sto sad....covjek ima objasnjenje i netreba ga osudivat...iako je meni arsenalovdres ruzan...ali svak ima pravo da u slobodno vrijeme nosi sto hoce...i da navija za koga hoce, mozda je covjeku arsenal najdrazi klub iako igra za chelsea.... to je moguce, evo najbolji primjer su kranjcar koji je igro u hajduku iako navija za dinamo, ili mate males koji igra za dinamo a navija za hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare