To je to što me zanima!

Zvijezda Liverpoola preskače turnir na kojem igra Hrvatska

Mohamed Salah vratio se nastupima za Liverpool, ali izbornik Hossam najboljem igraču dao je još malo odmora. Nastupio je 84 puta za reprezentaciju, a zabio je 47 golova
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija idući tjedan će nastupiti na međunarodnom turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Na Winsunited Cupu sudjelovat će četiri reprezentacije, a Hrvatska će u polufinalu 22. ožujka igrati protiv Tunisa, dok će u drugom polufinalu igrati Egipat i Novi Zeland. Izbornici su objavili popise za turnir u Emiratima, a izbornik Egipta Hossam Hasaan nije pozvao svog najboljeg igrača Mohameda Salaha (31).

POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO Ludnica na vrhu: Traje velika bitka za prvaka, atomski nogomet Liverpoola i Cityja

Salah se ozlijedio u prvom poluvremenu utakmice protiv Gane na Afričkom kupu nacija. Dugo je izbivao s travnjaka, nedavno se vratio na teren, ali njegova fizička sprema još uvijek nije idealna pa su iz Liverpoola zatražili da ga poštede nastupa na ovom turnira.

Iako se vratio nastupima za Liverpool, izbornik Hossam svom najboljem igraču dao je još malo odmora. Salah je 84 puta nastupio za reprezentaciju, a zabio je 47 golova. Hrvatska i Egipat mogu se sastati u finalu ili utakmici za treće mjesto, no tamo zvijezde Liverpoola neće biti.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • FokuMe 11.03.2024.

    Cemu ovo?! Aj da igra nasa 2. I 3. Postava al ako ne onda ne kuzim… Ajmo riskirat ozljede pri Europsko… sasvim dobar plan

  • Lunatic23 11.03.2024.

    naši se ogrebli za pare ..doslovno bi išli igrat malonogometni turnir za 500 eura

  • bedak11 11.03.2024.

    ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare