To je to što me zanima!

Zvijezda Njemačke ima vlastiti restoran, ali i liniju - čarapa

Nije Gensheimeru to prvi izlet u poslovne vode. Prije sedam godina ušao je u biznis s - čarapama. Partneri su mu bili Švicarci, suigrač Andy Schmid i Marko Vukelic. Odatle i naziv UANDWOO
Vidi originalni članak

On je i dalje najprepoznatljivije njemačko rukometno ime, pravi superstar. Možda realizacija više nije kao prije, jer tu su sada i 33 godine, ali na lijevoj strani Nijemci i dalje nemaju bolje krilo od Uwea Gensheimera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U četiri je utakmice na EP-u zabio 13 golova, no strši tek 65 posto realizacije. Ne pamtimo da je ikad bila takva, a još je promašio četiri sedmerca od šest. Nije, eto, da samo nas muče. Valjda kapetan Njemačke neće doći k sebi danas.

- Ha, dobro. Ovo je za nas utakmica biti ili ne biti. Ne smijemo izgubiti ako mislimo izboriti polufinale - rekao nam je član njemačkog Löwena ono što, zapravo, već svi znamo.

Hrvati bi pobjedom eliminirali Nijemce iz realnih kombinacija za polufinale. Razbili su ih Španjolci, a Latvija je za njima ostala tek jedan gol kratka. Ne briljirate kao Hrvatska...

- Nismo zaboravili igrati rukomet. Hrvatska je ovdje jedan od glavnih favorita za zlato. Dosad nije imala problema iako, iskreno, nisam vidio vaš sve. No, iskusni ste, imate na svakoj poziciji klasne igrače, jedne od najboljih na svijetu.

Gensheimer je tri godine bio član definitivno najskuplje ekipe na svijetu, francuskog PSG-a, bio je tamo i s Lukom Stepančićem. Ljetos se vratio u svoj Löwen i u rodnom Mannheimu odmah - otvorio restoran. U posao je krenuo sa školskim prijateljem Borisom Antićem, nedavno su ponudu testirali svi njegovi suigrači iz reprezentacije.

- Dobro je krenulo. Nemamo još veliki izbor, ali sve je uvijek svježe, na to kuhari posebno paze.

Nije Gensheimeru to prvi izlet u poslovne vode. Prije sedam godina ušao je u biznis s - čarapama. Partneri su mu bili Švicarci, suigrač Andy Schmid i Marko Vukelic. Odatle i naziv UANDWOO.

Zanimljiv lik u svakom slučaju. Kapetan je, baš u punom smislu jer ni kada mu je tijekom SP-a u Francuskoj 2017. prije tri godine preminuo otac, nije napustio reprezentaciju. Pokopao je oca i vratio se. Primjer.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • domagoj264 19.01.2020.

    Ko i svaki Njemac uvijek se nesto radi sa strane😉

  • LM10 18.01.2020.

    Bio sam nedavno u svatovima od zenine kolegice s posla, i Uwe je bio tu, da ne znam tko je rekao bi da je Zagorac koliko je popio a nista se na njemu nije primjetilo, ali super covjek i igrac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare