To je to što me zanima!

Zvijezda Pompeya: Deset mornara i kapetan Niko

Niko Kranjčar u prvih je 14 kola nadmašio svoj cijeli prošlosezonski učinak u Premiershipu i izbrisao sve sumnje u njega
Vidi originalni članak

Bio je to gol kola na Otoku. Niko Kranjčar je iz slobodnjaka sa 25 metara zakucao loptu u rašlje i zapečatio pobjedu Portsmoutha u Birminghamu 2-0. Engleski novinari su jednodušni: Kranjčar je igrač utakmice. Kranjčar je jasan: “Ovo je moj najbolji slobodnjak u karijeri”. Sjajna igra u Birminghamu zadržat će ga u momčadi sezone, uz spektakularne igrače poput Fabregasa i Rooneya.  Premda je prvi probušio balon engleskih nadanja u Euro, Englezi mu plješću, a Guardian piše: “Nakon onoga što smo doživjeli prošle srijede, bit će vrlo teško gledati elegantnog Hrvata. Svaki njegov potez, poput gola Birminghamu, bolno će nas podsjećati na naš jad u onoj tužnoj noći na Wembleyu”.
Kad je prije 15 mjeseci za 4,5 milijuna eura potpisao za “mornare”, zlobnici su komentirali da je prosječan nogometaš otišao u prosječan klub. Danas je sve češće u rubrikama “star man”, a Portsmouth na putu za  Europu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare