To je to što me zanima!

Zvijezda Reala ne želi plaćati alimentaciju, bivša mu se sad osvećuje: 'Osmo svjetsko čudo'

Karolina se trenutno nalazi u Miamiju, a društvo joj na pješčanim plažama radi jedna od najseksipilnijih nogometašica svijeta, Alisha Lehmann
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka Karoline Lima, koja na Instagramu ima četiri milijuna pratitelja, objavila je fotografiju u uskom bikiniju.

"Osmo svjetsko čudo je pod vodom", stoji u opisu fotografije koja je jednom danu prikupila više od 350.000 'lajkova'.

Inače, radi se o bivšoj djevojci Edera Militaa (25) koja je Realovoj zvijezdi rodila kćer, a par je prekinuo neposredno prije nego što je manekenka donijela na svijet malu Ceciliju.

A to je bio tek početak drame koja je završila na sudu. Suigrač našeg Luke Modrića, kako navodi Marca, nudio je Karolini 1200 eura mjesečne alimentacije, iako godišnje u 'kraljevskom klubu' zarađuje sedam milijuna eura.

Karolina se trenutno nalazi u Miamiju, gdje je prisustvovala košarkaškoj utakmici između Heata i Boston Celticsa, a društvo joj na pješčanim plažama radi jedna od najseksipilnijih nogometašica svijeta, Alisha Lehmann.

Nedavno je tamo imala i neugodnu situaciju.

- U šoku sam. Na plaži nema gotovo nikoga, a muškarac je sjeo pokraj mene, pogledao me u oči i pitao: "Hoćeš se seksati?". Nije ni čudo da je to tražena destinacija - ispričala je Brazilka svojim fanovima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 31.05.2023.

    nije lako toj djeci

  • Čistokrvni gmo free 31.05.2023.

    Trebao bi joj dati i 50% svega što posjeduje ipak mu je par puta raširila noge 🤭

  • Mr. Spock 31.05.2023.

    1200€ je malo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare