To je to što me zanima!

Zvijezda 'redsa' tuguje: Brat mu poginuo u nesreći u Gvineji

Almamy Keita, brat Liverpoolovog veznjaka Nabyja, jedan je od devetoro poginulih u prometnoj nesreći u Gvineji. Autobus sa igračima drugoligaša Gvinejske Zvijezde izletio je s ceste jer su mu otkazale kočnice
Vidi originalni članak

Šokiran sam, tužan i slomljenog srca nakon što sam čuo užasnu vijest. Moja iskrena sućut svima u Etoile de Guineu i gvinejskom nogometu, a pokojnima neka duše počivaju u miru, napisao je na Instagramu Liverpoolov veznjak Naby Keita (25) čiji je brat poginuo u prometnoj nesreći u Gvineji.

Na 250 kilometara od glavnog grada Gvineje Conakryja, u četvrtak se u jutarnjim satima dogodila strašna prometna nesreća. Autobus s igračima i stručnim stožerom drugoligaša Zvijezde izletio je s ceste i udario u stablo.

PUTOVALI NA UTAKMICU Strašno! U autobusnoj nesreći poginulo pola nogometne ekipe

- Vozili smo se nizbrdicom i kočnice su se pokvarile. Vozač je uspio proći kroz dva zavoja, ali kroz treći jednostavno nije mogao. Izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u stablo - rekao je preživjeli trener Abdourahmane Conde.

Na mjestu je poginulo devet putnika, a ostalih 18 ljudi koji su bili u autobusu ozlijeđeni su. Nekoliko ih je u životnoj opasnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Shaman Shaulich 06.03.2020.

    Nije brat nego bratic. Informirajte se novinari to vam je posao...

  • Xyster 06.03.2020.

    Prvo nije mu brat već rođak i drugu nije umro nego je u bolnicu. Možda ste ovo kopirali iz Kurira ili Blica, pa su rođaci u devetom još uvijek braća.

  • 06.03.2020.

    Pa i nije nešto žalio za bratom bar u tome statusu.. Oprostio se sa svima, a gubitak brata nigdje ni ne spominje što je sve sam ne slučajno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare