To je to što me zanima!

Zvijezda Sjeverne Koreje: Molim vas, podcjenite nas!

Reprezentativac Sjeverne Koreje, najugodnijeg iznenađenja proteklih kvalifikacija, prednost svoje momčadi vidi u ulozi bezazlene reprezentacije...
Vidi originalni članak

Vjerojatno vam ime An Yong Hak ništa ne znači. Radi se o glavnoj zvijezdi nogometne reprezentacije Sjeverne Koreje koja je po drugi puta u povijesti osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu. Poznavatelji nogometa kao i kladionice njegovoj momčadi daju male šanse za bilo kakav uspjeh u Južnoj Africi. No, An Yong u tom podcjenjivanju vidi njihovu prednost.
- Normalna stvar je što nas podcjenjuju zato jer smo se kvalificirali prvi put nakon 44 godine te nismo pokazali nikakve rezultate od tad - izjavio je za goal.com 31-godišnji veznjak.
Mnoge reprezentacije očekuju Sjevernu Koreju u svojoj grupi kako bi upisali tri sigurna boda, dok An Yongu pozicija autsajdera u potpunosti odgovara.
- Ako drugi misle da će Sjevernu Koreju lako dobiti, to će biti dobro za nas, zaključio je optimistični An Yong Hak.
Sjeverna Koreja je u svom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu 1966. u Engleskoj napravila pravi mali podvig kada je pobjedom nad Italijom osigurala četvrtfinale.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jure_zd 28.11.2009.

    hahaha blago komentatorima haha svi ista imena svi isto izgledaju kim ovaj kim onaj i kaže da imaju 1.30 i reka je za svih 20-ak cool

  • mihi333 28.11.2009.

    hebote svi su isti...

  • ultras95 28.11.2009.

    svi neki kepeci mali prolazit ce kroz noge ostalima

Komentiraj...
Vidi sve komentare