To je to što me zanima!

Zvijezde traže: Nikud bez korejske riže i svećenika...

Sve reprezentacije od organizatora SP-a zatražile su stroge mjere sigurnosti, no neke su momčadi opširnim zahtjevima prevršile baš svaku mjeru...
Vidi originalni članak

Bez seksa, bez supruga, ljubavnica i djevojaka. Ništa što može odvući pozornost igračima na Svjetskom prvenstvu neće imati mjesta u našem kampu, rekao je engleski izbornik Fabio Capello uoči odlaska u JAR. Iako im je ukinuo omiljenu “razonodu”, Capello je igračima i ostaloj ekspediciji omogućio cijeli luksuzni Craddle Hotel s 82 sobe. Trening-centar ima 14 terena, ogromnu teretanu, fitness i medicinski centar. Za sebe je osigurao predsjednički apartman, koji stoji 4000 eura po noći. Argentinci nisu bili nimalo skromniji. U dopisu svojem kampu u Pretoriji zatražili su da osoblje oboji sve sobe u bijelo i gotovo “presloži” cijeli hotel, a osobito prostore u kojima će boraviti Diego Maradona. Meksikanci su odlučili  iz Ciudad de Mexica povesti vlastitog svećenika. Sjevernokorejci su zamolili da u obrocima bude isključivo korejska riža...
ARGENTINA - 24 JELA SVAKI DAN - Maradona je zatražio da igrači na raspolaganju imaju deset različitih toplih jela i 14 salata svakog dana. Za jela s tjesteninom u ponudi moraju biti najmanje tri različita umaka.
PLAYSTATION ZA ZABAVU - Slobodno vrijeme “gaučosi” mogu kratiti na popularnim konzolama i plazma televizorima. Nije poznato jesu li Messi, Tevez i društvo organizirali neki turnir u simulaciji nogometa...
ENGLESKA - KREVET ZA CROUCHA OD 2,5 M - U moru zahtjeva engleskog izbornika Fabia Capella jedan od ključnih je veliki, prostrani krevet za napadača Petera Croucha dužine barem 2,5 metra. Da se dobro naspava.
OGRADA KAO U ZATVORIMA - Kako bi njegovi igrači imali maksimalan mir u kampu, Capello je zatražio da englesku 53-članu ekspediciju u kampu u Rustenbergu čuva visoka sigurnosna ograda, koja je postavljena oko kompleksa.
NINTENDO WII, PLAYSTATIONI... - Nema seksa, ali igrači će vrijeme moći kratiti igranjem videoigara na Playstationu i Nintendo Wii-ju. U Pro Evolution Socceru najbolji je navodno Rooney.
BRAZIL - VODA NA 32 STUPNJA - Nisu imali previše zahtjeva, reklo je osoblje u brazilskom kampu, no momčad jednog od glavnih favorita za titulu strogo zahtijeva da voda u bazenu bude zagrijana na 32 stupnja.
DAJTE NAM KAVE! - Što se brazilske prehrane tiče, nije bilo strogih naredbi. Dunga je samo upozorio da ni u jednom trenutku u hotelu ne smije nedostajati vrlo vruće brazilske kave.
ČOKOLADA JE ZABRANJENA - Igrači mogu raditi uglavnom što žele, surfati internetom ili kartati, ali stručni stožer je izričito zatražio da u hotelu ne smije biti čokolade.
SLOVAČKA - REKET I LOPTICA ZA SVAKOG IGRAČA - Slovaci nisu imali prohtjeva što se tiče prehrane i hotelskih soba, no pod svaku cijenu su zatražili nekoliko stolova i reketa za stolni tenis.
HAMŠIK I DRUŠTVO LUDI ZA PIKADOM - Kriket, “od 301”, “od 501” i ostale igre pikada popularne su u slovačkom kampu. Iako neće imati klasičnu “birtiju” u kojoj će igrati, vodstvo reprezentacije zatražilo je četiri, pet elektroničkih ploča za pikado.
NOVI ZELAND - NOGOMET NAM NE IDE, IGRAT ĆEMO GOLF - Iako su totalni autsajderi, Novozelanđani su navodno imali vrlo skupe zahtjeve. Jedan od njih je golf teren s mogućnošću pohađanja golferske škole za igrače.
SPAVAT ĆE U KUĆAMA - Novozelandska reprezentacija odabrala je kamp s osam zasebnih kuća od kojih svaka vrijedi nekoliko milijuna eura. Hoteli im se nisu sviđali.
ITALIJA - AFRIČKA TJESTENINA? NE, HVALA! - Talijani su ponudu lokalne tjestenine shvatili kao lošu šalu, pa su sa sobom odlučili donijeti zalihe prave, talijanske tjestenine. Afrička ih ne zanima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • guzonjin sin 26.05.2010.

    tesko je loptu sutat, ne znate vi kako je to naporno...

  • Mariborski Šved 26.05.2010.

    a hrčeki, šta če oni da jedu? kukuruz?

  • torca1950 26.05.2010.

    i onda oni kažu kako je teško igrat 2 utakmice u tjednu(kup i prvenstvo)...strašno a za to dobivaju OGROMNE pare i luksuz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare