To je to što me zanima!

Zvijezdu NBA poslali u amatere da se sabere i ponovo proigra

Igrač Dallas Mavericksa Lamar Odom proglašen je prošle godine šestim najboljim igračem NBA, a ove ga sezone klub šalje u Razvojnu ligu jer se pogoršao u igri
Vidi originalni članak

Lamar Odom, 32-godišnji krilni košarkaš Dallas Mavericksa i lani službeno najbolji šesti igrač NBA lige, poslan je na mentalnu i fizičku konsolidaciju u amatersku momčad Texas Legendsa.

Nakon što je ljetos u redove aktualnih prvaka stigao iz Los Angeles Lakersa sa sjajnom formom i dugogodišnjom reputacijom najsvestranijega krilnog košarkaša u NBA ligi, drastično je pao na kvalitativnom planu igre.

U klubu su mu stoga savjetovali da se nakratko priključi Texas Legendsima, momčadi iz NBLD (Razvojne) lige koja služi kao filijala aktualnim prvacima. Pod ravnanjem iskusnog trenera Dela Harrisa, nekad trenera Los Angeles Lakersa, Odom bi trebao odigrati jednu utakmicu i nakon toga se, kroz tjedan dana, ponovno priključiti Mavericksima.

Američki mediji pišu da nikad u povijesti lige niti jedan igrač takve reputacije nije doživio sličnu degradaciju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_121257 03.03.2012.

    ˝i lani službeno najbolji šesti igrač NBA lige˝ - sta to ima vise igraca na sestom mjestu pa je on najbolji od njih? bolje ispravite na sesti najbolji igrac NBA lige... padate sve nize i nize

  • jluci82 03.03.2012.

    Pošaljite ga da igra za Zabok ili Požegu za "velike" novce.Nadoći će on dok okom trepneš.

  • JunFan 03.03.2012.

    Dobro je i prošao, mogli su ga poslati u hrvatsku ligu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare