To je to što me zanima!

Zvijezdu Premier lige u lisicama izveli iz noćnog kluba! Žena ga prijavila za seksualno nasilje

Klub je bio pun, studentska večer, i svi su željeli vidjeti Bissoumu. Potom su se svi šokirali kada smo vidjeli da ga policija odvodi u lisicama, rekao je jedan od svjedoka te noći
Vidi originalni članak

Yvess Bissouma (25) u idućim će danima imati malo većih briga u životu od onih nogometnih. Naime, ponajbolji igrača Brightona srijedu je proveo iza rešetaka.

Policijske snage privele su Bissoumu u jednom noćnom klubu nakon što ga je jedna djevojka prijavila za seksualno zlostavljanje, prenosi The Sun.

- Klub je bio pun, studentska večer, i svi su željeli vidjeti Bissoumu. Potom su se svi šokirali kada smo vidjeli da ga policija odvodi u lisicama - rekao je jedan od svjedoka.

Uz Bissoumu je uhićen i njegov, navodno, prijatelj.

Reprezentativac Malija, po mnogim ocjenama, ove je sezone i najbolji igrač Brightona koji se nalazi na visokom šestom mjestu Premier lige s tek dva boda manje od vodećeg Chelseaja i identičnim učinkom poput Manchester Cityja i Manchester Uniteda.

United je, štoviše, jedan od engleskih velikana na čijem se radaru nalazi, zajedno s Liverpoolom i Arsenalom, ali nakon ovoga pitanje je što se se dogoditi. U igri je bilo i 40 milijuna eura...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • vox98 07.10.2021.

    Ako ja prijavim Jennifer Lopez za silovanje, hoće li je policija privest?

  • MaliCrniOdIvanaSam 07.10.2021.

    Ono kada ti je Bissouma u fantasyju....

  • Turbojunkie 07.10.2021.

    Zna li se za koji klub navija tužiteljica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare