To je to što me zanima!

Zvonarek pozvan na pripreme s prvom momčadi Bayerna u Dohi

Mladi 'vatreni' tako će otputovati u Dohu gdje će trenirati sa seniorskom momčadi Bayerna prije nastavka Bundeslige. Zvonarek je inače član Bayerna II i juniorske momčadi, ali trenira sa seniorima kada ima priliku
Vidi originalni članak

Lovro Zvonarek (17) pozvan je na pripreme prve momčadi njemačkog velikana Bayerna Münchena. Zvonarek će tako putovati u Dohu zajedno s najvećim zvijezdama bavarske momčadi kao što su Jamal Musiala, Thomas Muller i Alphonso Davies.

Bayern idući tjedan igra prijateljsku utakmicu s RB Salzburgom prije nastavka Bundeslige, koja od Liga petica ima uvjerljivo najdužu stanku nakon Svjetskog prvenstva u Katru.

Zvonarek se ljetos pridružio Bayernu, redovito igra za Bayern II i juniorsku momčad Bayerna. Velika je čast za mladog Hrvata što će trenirati i učiti od nekih od najboljih igrača na svijetu, a nadamo se da će Zvonarek uskoro biti i redoviti član A momčadi Bayerna.

Prije je bio član Koprivnice i Slaven Belupa, koji ga je prošlo ljeto prodao za skoro dva milijuna eura i time napunio klupsku blagajnu. Prošle je sezone u 20 utakmica u HNL-u zabio tri gola i imao dvije asistencije.

POGLEDAJTE VIDEO: IZA KULISA FNC-A U SISKU

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ferdo zagorec 07.01.2023.

    Sad će on na posudbu u greuter fuerth ili nuernberg i tamo se izgubiti,bilo bi mu bolje da je ostao još dvije tri godine kod Zekića pa onda negdje van!

  • nabijem_admina14 06.01.2023.

    bolji od sucica

Komentiraj...
Vidi sve komentare