To je to što me zanima!

Zvone Boban: Drago mi je što su na Euru Albanci, a ne Srbi

Iako sam Hrvat, drago mi je što je Albanija eliminirala nekorektnu reprezentaciju kao što je Srbija, rekao je Boban za talijanski Rtl102.5, prenosi albanski Telegrafi
Vidi originalni članak

Hrvatska i Albanija su na Euru, a to je za Srbiju odjeknulo poput bombe. Iako sam Hrvat, drago mi je što je Albanija eliminirala nekorektnu reprezentaciju kao što je Srbija, rekao je Zvone Boban za talijanski Rtl102.5 , prenosi albanski Telegrafi Sport.

- Nadam se da će Hrvatska i Albanija daleko dogurati na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Njihovi me uspjesi vesele - dodao je Boban .

Ove Bobanove izjave srpski mediji prenose kao provokaciju. Podsjećaju da se Zvone opet miješa u politiku aludirajući na 13. svibanj 1990. godine i neodigranu utakmicu Dinama i Zvezde na Maksimiru. Tada golobradi kapetan Dinama nije mogao gledati iživljavanje milicije na Dinamovim navijačima dok su Zvezdini huligani predvođeni ratnim zločincem divljali na Maksimiru.

>>> Što sve trebate za najfiniji rižoto?

Idi na 24sata

Komentari 134

  • 024komentator 27.11.2015.

    Evo situacije zbog koje Zvone Boban to govori https://www.youtube.com/watch?v=hb9wA4Bz-Fc On je prosao malo vise od vas, mladih narastaja i posrbljenih Hrvata iz naronjackih klubova. Njemu se desila ista stvar zato je ovo i izjavio. Bravo Boban, to je Hrvat i pametan covjek !!!!!!

  • 024komentator 27.11.2015.

    Bravo Zvone, da je bar vise Hrvata kao ti !!! Poz Hrvatima i Albancima !!!!!!! <3

  • ricky22 18.10.2015.

    ovo Zvone nije rekao 100%.

Komentiraj...
Vidi sve komentare