To je to što me zanima!

Zvone Boban: Reprezentacija nam je cirkus koji dođe i prođe

Jasno reprezentacija je jedno, ona je cirkus koji dođe i prođe, i koji se voli i poštuje, i koji nam daje toliko radosti, ali reprezentacija nije samo naš nogomet, rekao je Zvonimir Boban za HRT
Vidi originalni članak

Jedan od najmoćnijih ljudi u Fifi naš je bivši kapetan Zvonimir Boban. Trenutno je zamjenik glavnog tajnika i šef sportskog odjela, a poznat je po svojoj iskrenosti na temama o hrvatskom nogometu, pa i šire.

U intervju za HRT koji će se u subotu od 17 i 15 emitirati u cijelosti, dotaknuo se HNL-a i reprezentacije.

- Nema napretka, jer nema jasne strategije što bi to naš nogomet trebao biti. Jasno reprezentacija je jedno, ona je cirkus koji dođe i prođe, i koji se voli i poštuje, i koji nam daje toliko radosti, ali reprezentacija nije samo naš nogomet - kazao je Zvone pa zaključio:

- Naš nogomet je iznad svega naša liga, naša infrastruktura, jadni derutni stadioni, preživljavanje naših klubova, preživljavanje nogometnih škola. Nogomet se nažalost nije pozicionirao kao dobra i poštena djelatnost unutar našeg društva tako da bi ju politika mogla prigrliti i opravdati nekakvo pravo bavljenje nogometom.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • depeche_mode 11.06.2017.

    Sve stoji Zvone, samo od govora nema nista. Ili napravi nesto ili se ni ne javljaj jer samo siris jos vise ovsj antagonizam

  • Pivica velika 10.06.2017.

    Prvo plati porez,vrati kumu dugove i plati sudske troškove onda moraliziraj i pametuj !

  • Mrki Medo 10.06.2017.

    Veli covjek koji je prodao utakmicu Francuzima i onda trkeljao kako smo mi mala drzava. Pored toga su on i njegov otac lopovi. I takav drzi prodike. Blago nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare