To je to što me zanima!

Zvonimir Soldo je i dalje za ostanak Georga Kocha

Iako su čelnici Dinama dogovorili povratak Tome Butine iz Olympiacosa, trener 'modrih' Zvonimir Soldo i dalje računa na Nijemca Georga Kocha
Vidi originalni članak

Zvonimir Soldo osvojio je prvenstvo s rekordnom razlikom bodova, na pragu je i osvajanja Kupa, jer teško da Hajduk može nadoknaditi 0-3 iz prve utakmice.
No sve je izglednije da će derbi u srijedu biti zadnja Soldina utakmica na Dinamovoj klupi. U prilog tome govori i činjenica da su Mamići počeli slagati momčad za sljedeću sezone bez njega. Iako se klub dogovorio s Kochom o sporazumnom raskidu ugovora, a navodno je dogovoren i dolazak Tome Butine, Soldo o tome ne zna puno.
- To trebate pitati sportskog direktora, koliko znam, Koch ima ugovor još godinu dana. Morate i njega pitati, računam da će ostati.
I sam Soldo je nedavno izjavio da ne osjeća podršku čelnika. Iako je prije nekoliko tjedana pričao o Dinamovim ljetnim pripremama, u utorak na to pitanje nije odgovorio.
- Bavim se samo utakmicom. Imamo veliku prednost, ali ne idemo ju braniti, već pobijediti.

BIŠĆAN IGRA, BALABAN SPREMAN ZA HAJDUK
Zvonimir Soldo nije objavio sastav za Hajduk, ali otkrio je kako je Igor Bišćan spreman i da će vjerojatno početi utakmicu. Boško Balaban oporavio se od ozljede i prošli tjedan je normalno trenirao, pa i on konkurira.





Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare