To je to što me zanima!

Sudjeluj u nagradnoj igri Toshibe i osvoji put u Tokyo

Kupi Toshiba televizor, prijenosno računalo ili tablet, jer Toshiba najsretnijeg kupca nagrađuje putom u Tokyo za 2 osobe i džeparcem od 7.000 kn na potrošačkoj kartici!
Vidi originalni članak

Obzirom na višak slobodnog vremena krajem svake godine i tradicionalan predblagdanski osjećaj, kraj godine idealno je vrijeme za nabavku novog tehnološkog gadgeta. Toshiba je tehnološka kompanija čiji su proizvodi već tradicionalno poznati po visokoj kvaliteti, a kupnja će ovog Božića biti još zanimljivija, jer Toshiba najsretnijeg kupca nagrađuje putom u Tokyo za 2 osobe i džeparcem od 7.000 kn na potrošačkoj kartici!

Nagradna igra održava se u razdoblju od 18. studenog do 31. prosinca 2013. godine. Pravo sudjelovanja imaju svi kupci Toshiba televizora, prijenosnog računala ili tableta, koji u razdoblju trajanja nagradne igre obave kupnji i pošalju ključnu riječ: toshiba, svoje ime i prezime te broj računa kupljenog proizvoda na broj 60024 (cijena sms-a 2,40 kn/sms).

Ime dobitnika biti će objavljeno na portalu www.24sata.hr u rubrici nagradne igre, 02. siječnja 2014.

Osim toga, od 11. studenog do 12. siječnja 2014, Toshiba i 24sata svakog tjedna brze natjecatelje nagrađuju novim uređajem Toshiba. Dovoljno je posjetiti web odredište www.osvoji-toshibu.com i odigrati slagalicu - oni najbrži svakog će tjedna biti u mogućnosti osvojiti televizor, prijenosno računalo ili tablet!

Upoznajte novu Toshiba L5 seriju TV uređaja: 
3D Full HD izvedba na velikom ekranu po pristupačnoj cijeni

L5 serija Full HD 3D TV uređaja donosi nevjerojatno oštre, žive i vjerne detalje koji korisniku omogućuju uranjanje u svijet na ekranu, od akcija iz stvarnog života i dokumentarnih filmova, do epskih filmova. Korištenjem tehnologije aktivnog zatvarača , savršeni su za obitelj koja traži pristupačno 3D iskustvo na velikom ekranu uz glatki i detaljan 3D prikaz. Dodatno, tehnologija pretvorbe 2D u 3D s kontrolom dubine korisniku omogućuje da na najbolji mogući način pregleda svoju zbirku filmova ili omiljenih programa.

Gladak, a nevjerojatno detaljan pregled 

Procesiranjem slike AMR 200 (Active Motion & Resolution) omogućena je ultraglatka slika za tečno gledanje u savršeno jasnim detaljima - što L5 čini idealnim za vrhunsku definiciju slike tijekom brzih scena kakve postoje u sportu ili akcijskim filmovima. 

Full HD Edge LED ekran smanjuje potrošnju i ostvaruje bolju energetsku učinkovitost. Istovremeno, isporučuje jasnu sliku u rezoluciji od 1920x1080 piksela, pa su boje življe, a kontrast definiraniji. 

Sofisticiran, atraktivan dizajn

S pametnim crnim, uskim dizajnom okvira upotpunjenim srebrnim rubom koji je u skladu s trenutnim rasponom TV uređaja iz Toshibe, L5 serija TV uređaja svakoj sobi daje dašak luksuza. Edge LED znači da su svijetleće diode smještene na rubove ekrana - kako bi se svjetlo raspršivalo u ekran i stvorilo prekrasnu sliku koja pristaje svakom domu i osigurava L5 seriji da odiše vrhunskim izgledom i dojmom. 

Prijenosna kompatibilnost i povezivost 

L5 serija nudi višestruke priključke - uključujući i 2x HDMI, 1x USB te 1x PC ulaz - za jednostavniju povezivost šireg raspona perifernih uređaja. MHL podrška znači da svaki kompatibilni pametni telefon ili tablet može biti povezan s TV uređajem, čime je korisniku omogućeno da na kino ekranu uživa u Full HD video i audio datotekama pohranjenim na prijenosni uređaj - dok se uređaj puni, a daljinski upravljač TV uređaja služi kao jednostavniji način za navigaciju. USB i HDD reprodukcija također su podržani - što korisniku omogućuje da na velikom ekranu uživa u glazbi, igrama, fotografijama i drugim zabavnim sadržajima. 

Toshiba L5 serija TV uređaja u Europi će biti dostupna tijekom četvrtog tromjesečja 2013.

Toshiba L5 serija TV uređaja:

  • Rezolucija: Full HD 3D Edge LED ekran, 1920 x 1080p sa AMR 200 (Active Motion & Resolution)
  • 2D to 3D konverzija s dubinskom kontrolom 
  • Dijagonale ekrana: 102 cm (40”), 126 cm (50”) i 146 cm (58”)
  • Povezivost: 2 x HDMI® (uključujući 1 x HDMI® s podrškom za MHL), 1 x USB, 1 x PC ulaz, HDMI-CEC® 
  • Zvuk: Dolby® Digital Plus, Dolby® Digital Pulse
  • USB / HDD reprodukcija 
  • Boje: Crni, uski okvir sa srebrnim rubom i stalkom u dvije izvedbe2
  • Prijemnici: DVB-T, DVB-T23, DVB-C, analogni

Za informacije o novim proizvodima, specifikacije i više, posjetite Toshiba web stranice: www.toshiba-croatia.com


Idi na 24sata