Obavijesti

Sudjeluj u nagradnoj igri Toshibe i osvoji put u Tokyo

Sudjeluj u nagradnoj igri Toshibe i osvoji put u Tokyo
7

Kupi Toshiba televizor, prijenosno računalo ili tablet, jer Toshiba najsretnijeg kupca nagrađuje putom u Tokyo za 2 osobe i džeparcem od 7.000 kn na potrošačkoj kartici!

Obzirom na višak slobodnog vremena krajem svake godine i tradicionalan predblagdanski osjećaj, kraj godine idealno je vrijeme za nabavku novog tehnološkog gadgeta. Toshiba je tehnološka kompanija čiji su proizvodi već tradicionalno poznati po visokoj kvaliteti, a kupnja će ovog Božića biti još zanimljivija, jer Toshiba najsretnijeg kupca nagrađuje putom u Tokyo za 2 osobe i džeparcem od 7.000 kn na potrošačkoj kartici!

Nagradna igra održava se u razdoblju od 18. studenog do 31. prosinca 2013. godine. Pravo sudjelovanja imaju svi kupci Toshiba televizora, prijenosnog računala ili tableta, koji u razdoblju trajanja nagradne igre obave kupnji i pošalju ključnu riječ: toshiba, svoje ime i prezime te broj računa kupljenog proizvoda na broj 60024 (cijena sms-a 2,40 kn/sms).

Ime dobitnika biti će objavljeno na portalu www.24sata.hr u rubrici nagradne igre, 02. siječnja 2014.

Osim toga, od 11. studenog do 12. siječnja 2014, Toshiba i 24sata svakog tjedna brze natjecatelje nagrađuju novim uređajem Toshiba. Dovoljno je posjetiti web odredište www.osvoji-toshibu.com i odigrati slagalicu - oni najbrži svakog će tjedna biti u mogućnosti osvojiti televizor, prijenosno računalo ili tablet!

Upoznajte novu Toshiba L5 seriju TV uređaja: 
3D Full HD izvedba na velikom ekranu po pristupačnoj cijeni

L5 serija Full HD 3D TV uređaja donosi nevjerojatno oštre, žive i vjerne detalje koji korisniku omogućuju uranjanje u svijet na ekranu, od akcija iz stvarnog života i dokumentarnih filmova, do epskih filmova. Korištenjem tehnologije aktivnog zatvarača , savršeni su za obitelj koja traži pristupačno 3D iskustvo na velikom ekranu uz glatki i detaljan 3D prikaz. Dodatno, tehnologija pretvorbe 2D u 3D s kontrolom dubine korisniku omogućuje da na najbolji mogući način pregleda svoju zbirku filmova ili omiljenih programa.

Gladak, a nevjerojatno detaljan pregled 

Procesiranjem slike AMR 200 (Active Motion & Resolution) omogućena je ultraglatka slika za tečno gledanje u savršeno jasnim detaljima - što L5 čini idealnim za vrhunsku definiciju slike tijekom brzih scena kakve postoje u sportu ili akcijskim filmovima. 

Full HD Edge LED ekran smanjuje potrošnju i ostvaruje bolju energetsku učinkovitost. Istovremeno, isporučuje jasnu sliku u rezoluciji od 1920x1080 piksela, pa su boje življe, a kontrast definiraniji. 

Sofisticiran, atraktivan dizajn

S pametnim crnim, uskim dizajnom okvira upotpunjenim srebrnim rubom koji je u skladu s trenutnim rasponom TV uređaja iz Toshibe, L5 serija TV uređaja svakoj sobi daje dašak luksuza. Edge LED znači da su svijetleće diode smještene na rubove ekrana - kako bi se svjetlo raspršivalo u ekran i stvorilo prekrasnu sliku koja pristaje svakom domu i osigurava L5 seriji da odiše vrhunskim izgledom i dojmom. 

Prijenosna kompatibilnost i povezivost 

L5 serija nudi višestruke priključke - uključujući i 2x HDMI, 1x USB te 1x PC ulaz - za jednostavniju povezivost šireg raspona perifernih uređaja. MHL podrška znači da svaki kompatibilni pametni telefon ili tablet može biti povezan s TV uređajem, čime je korisniku omogućeno da na kino ekranu uživa u Full HD video i audio datotekama pohranjenim na prijenosni uređaj - dok se uređaj puni, a daljinski upravljač TV uređaja služi kao jednostavniji način za navigaciju. USB i HDD reprodukcija također su podržani - što korisniku omogućuje da na velikom ekranu uživa u glazbi, igrama, fotografijama i drugim zabavnim sadržajima. 

Toshiba L5 serija TV uređaja u Europi će biti dostupna tijekom četvrtog tromjesečja 2013.

Toshiba L5 serija TV uređaja:

  • Rezolucija: Full HD 3D Edge LED ekran, 1920 x 1080p sa AMR 200 (Active Motion & Resolution)
  • 2D to 3D konverzija s dubinskom kontrolom 
  • Dijagonale ekrana: 102 cm (40”), 126 cm (50”) i 146 cm (58”)
  • Povezivost: 2 x HDMI® (uključujući 1 x HDMI® s podrškom za MHL), 1 x USB, 1 x PC ulaz, HDMI-CEC® 
  • Zvuk: Dolby® Digital Plus, Dolby® Digital Pulse
  • USB / HDD reprodukcija 
  • Boje: Crni, uski okvir sa srebrnim rubom i stalkom u dvije izvedbe2
  • Prijemnici: DVB-T, DVB-T23, DVB-C, analogni

Za informacije o novim proizvodima, specifikacije i više, posjetite Toshiba web stranice: www.toshiba-croatia.com


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi