To je to što me zanima!

Svaka pobjeda započinje zdravim doručkom

Da se po doručku dan poznaje dobro znaju igrači hokejaškog kluba Medveščak. Oni dokazuju da Nesquik čokoladni napitak pruža dovoljno snage i vitamina za svakodnevne izazove
Vidi originalni članak

Upravo zato zagrebački Medvjedi preporučuju Nesquik za aktivni život i zdravo odrastanje djece.

Uz čašu Nesquika dnevno svaki je mališan spreman na velike i male pobjede, a užitak ispijanja jutarnje čokoladne poslastice osigurat će dovoljno vitamina i minerala za svaku dječju pustolovinu. Započnite jutro zdravim doručkom uz šalicu Nesquik kakaa i pružite svojoj obitelji uravnoteženi obrok nakon kojega će ostati dovoljno energije za ludi provod na hokejaškoj utakmici. Navijajte na ledenim tribinama i uživanje u odličnoj igri Medveščaka!

Pobjedonosni nastupi Medveščaka u prepunoj dvorani Arene Zagreb nisu jednostavan zadatak za Medvjede. Kako bi zabili dva gola u odlučujućim trenucima posljednje utakmice, igrači su iskoristili posljednje zalihe energije osigurane zdravim doručkom uz Nesquik kakao i odnijeli pobjedu zasluživši ovacije publike, kao i sigurno mjesto u završnici EBEL lige.

Kao svjetski lider u prehrani, zdravlju i zdravom životu, Nestlé vjeruje da budućnost kompanije leži u pronalaženju rješenja koja će pomoći ljudima da se hrane zdravije, bilo da imaju problema s nedostatkom vitamina i minerala ili pretilošću. Nestlé je pred sebe stavio zadatak da doprinese društvu u kojem djeluje, a posebnu pažnju posvećuje djeci i razvoju njihovog potencijala. Stoga Nestlé u Hrvatskoj podupire niz projekata kojima se educiraju djeca o poboljšanju kvalitete života putem prehrane i tjelesne aktivnosti.

Idi na 24sata