To je to što me zanima!

Rekordan mjesec: 1,4 milijuna korisnika posjetilo je 24sata.hr

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U listopadu je 24sata.hr ostvario rekord - 1.426.966 stvarnih korisnika posjetilo je portal čime je 24sata.hr učvrstio vodeću poziciju među hrvatskim web stranicama
Vidi originalni članak

U listopadu je 24sata.hr ostvario još jedan rekord - 1.426.966 stvarnih korisnika posjetilo je naš portal čime je 24sata.hr učvrstio vodeću poziciju među hrvatskim web stranicama. Naše stranice zabilježile su ukupno 106.736.953 pregleda, otkrili su najnoviji podaci Gemius Audiencea .

24sata.hr iz mjeseca i mjesec ruši rekorde i ovo je najbolji rezultat koji smo ostvarili u 2015. godini. Brojke za mjerenje posjećenosti internetskih portala potvrđuju apsolutnu dominaciju 24sata.hr. U odnosu na glavnog konkurenta, u prednosti smo za više od 70.000 posjetitelja.

Odličan rezultat proizvod je kontinuiranog i kvalitetnog rada čitave redakcije. Samo na našem portalu možete čitati i gledati brojne ekskluzivne sadržaje, a novost su kratke video vijesti koje se emitiraju svakoga dana u 18.15 i privlače velik broj naših čitatelja.

Pogledajte kako izgledaju naše video vijesti:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na vrhu od 2013. godine

Portal 24sata je od lipnja 2013. prvi na vrhu Gemius ljestvice, a da bi konstantno već dvije godine bio na samom vrhu, redakcija svakodnevno ulaže veliki trud . 24sata.hr dokazuje da može uvijek prvi donijeti informaciju.

Jedna od najvećih snaga redakcije su brze i točne informacije kada je riječ o izvanrednim situacijama.

24sata.hr iz sekunde u sekundu informira svoje čitatelje o situaciji na terenu i razvoju priče zahvaljujući našim novinarima koji su uvijek tamo gdje se sve događa.

Nismo zaboravili ni naše fanove na Facebooku , kojih ima više od milijun, što je najveći broj fanova kojeg neki hrvatski medij ima na najvećoj društvenoj mreži na svijetu.

Interakcija s našim fanovima je ono što naš portal čini posebnim, a jednako brzo kako se naši čitatelji mogu informirati na portalu, tako mogu i na našem Facebooku. Unatoč brojnim inovacijama koje smo uveli, nećemo stati.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • mily 24.12.2015.

    što više s...nja u državi, to više pristupa portalu, morali biste i to uzeti u obzir, zar ne?:)

  • Studva59 23.12.2015.

    bas i niste taaaaako dobri.NEKAD ste bili a odkad pisete o ovim kvazi pevaljkama i raznim individuama sumnjivog morala,bas vas se i necita.jedino sto nas navucete bombasticnim naslovima!neznam od kud vam ovi vasi novinari,oni kao da su diplomirali u papui,novoj gvineji!neki clanak drzite po dva dana.clanke morate cesto osvjezavati da zaista imamo uvjek najnovije inform.a vi prepisete iz nekih drugih novina,i to je to.sve u svemu,ponekad ste stvarno,zbrda_zdola!!!ali ipak l.p. i sretan vam bozic!!!

  • sah mat 33 23.12.2015.

    bravo za 24 sata..

Komentiraj...
Vidi sve komentare