Obavijesti

Tech

Komentari 60

Rekordan mjesec: 1,4 milijuna korisnika posjetilo je 24sata.hr

Rekordan mjesec: 1,4 milijuna korisnika posjetilo je 24sata.hr
3

U listopadu je 24sata.hr ostvario rekord - 1.426.966 stvarnih korisnika posjetilo je portal čime je 24sata.hr učvrstio vodeću poziciju među hrvatskim web stranicama

VIDEO

U listopadu je 24sata.hr ostvario još jedan rekord - 1.426.966 stvarnih korisnika posjetilo je naš portal čime je 24sata.hr učvrstio vodeću poziciju među hrvatskim web stranicama. Naše stranice zabilježile su ukupno 106.736.953 pregleda, otkrili su najnoviji podaci Gemius Audiencea .

24sata.hr iz mjeseca i mjesec ruši rekorde i ovo je najbolji rezultat koji smo ostvarili u 2015. godini. Brojke za mjerenje posjećenosti internetskih portala potvrđuju apsolutnu dominaciju 24sata.hr. U odnosu na glavnog konkurenta, u prednosti smo za više od 70.000 posjetitelja.

Odličan rezultat proizvod je kontinuiranog i kvalitetnog rada čitave redakcije. Samo na našem portalu možete čitati i gledati brojne ekskluzivne sadržaje, a novost su kratke video vijesti koje se emitiraju svakoga dana u 18.15 i privlače velik broj naših čitatelja.

Pogledajte kako izgledaju naše video vijesti:

Pokretanje videa...

24sata TV 01:48

Na vrhu od 2013. godine

Portal 24sata je od lipnja 2013. prvi na vrhu Gemius ljestvice, a da bi konstantno već dvije godine bio na samom vrhu, redakcija svakodnevno ulaže veliki trud . 24sata.hr dokazuje da može uvijek prvi donijeti informaciju.

Jedna od najvećih snaga redakcije su brze i točne informacije kada je riječ o izvanrednim situacijama.

24sata.hr iz sekunde u sekundu informira svoje čitatelje o situaciji na terenu i razvoju priče zahvaljujući našim novinarima koji su uvijek tamo gdje se sve događa.

Nismo zaboravili ni naše fanove na Facebooku , kojih ima više od milijun, što je najveći broj fanova kojeg neki hrvatski medij ima na najvećoj društvenoj mreži na svijetu.

Interakcija s našim fanovima je ono što naš portal čini posebnim, a jednako brzo kako se naši čitatelji mogu informirati na portalu, tako mogu i na našem Facebooku. Unatoč brojnim inovacijama koje smo uveli, nećemo stati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

FOTO 24sata u Dubaiju: Huawei predstavio novi inovativni sat Watch Fit 3, ovo su prvi dojmovi
STIŽU I NOVE SLUŠALICE

FOTO 24sata u Dubaiju: Huawei predstavio novi inovativni sat Watch Fit 3, ovo su prvi dojmovi

Huawei je u Dubaiju predstavio Watch Fit 3 koji dolazi s baterijom koja traje 10 dana. Kockasti sat dolazi s odličnim ekranom te je iznimno lagan. Uz njega stižu nove slušalice, ali i moćni laptop lakši od kilograma

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić