To je to što me zanima!

24sata.hr povećao prednost i uvjerljivo drži prvu poziciju!

Rezultati Gemius istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica još su jednom potvrdili vodeću poziciju portala 24sata. Imamo 1,341.644 jedinstvenih posjetitelja!
Vidi originalni članak

Redoviti rezultati Gemius istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica još su jednom potvrdili vodeću poziciju portala 24sata na našem tržištu! 

Sa 1,341.644 jedinstvenih posjetitelja dodatno je povećao prednost pred ostalim portalima. Uz to, 24sata.hr može se pohvaliti i sa 85,415.475 pregleda stranica tijekom travnja zbog kojih klijenti mogu računati na kvalitetne kampanje koje donose rezultate.

Ovi rezultati najbolji su dokaz da 24sata stvara najrelevantniji sadržaj na hrvatskom webu kojem čitatelji vjeruju, na čemu vam se iskreno zahvaljujemo!

No travanj nije bio „zelen“ samo za 24sata.hr, i ostali portali u našoj grupi imaju razloga za slavlje. Svakako treba istaknuti express.hr, portal nove generacije koji je u samo nekoliko mjeseci pokazao da ozbiljan sadržaj ima svoju publiku na internetu. Njegovih 305.710 jedinstvenih čitatelja i 19. pozicija na ljestvici potvrđuju da je redakcija na čelu s Meritom Arslani pronašla dobitnu kombinaciju za čitatelje koje zanimaju i uzroci, a ne isključivo posljedice društvenih zbivanja.

Veliki skok ostvario je i autostart.hr, koji je sa 101.160 jedinstvenih korisnika u travnju rastao čak 83,59 posto, najviše od svih portala obuhvaćenih istražvanjem!

Među 30. najposjećenijih portala svakako treba istaknuti i naše „veterane“. 

17.) zdravakrava.hr 
22.) gastro.hr 
26.) budi.in 
29.) klokanica.hr

Ove brojke još su jednom potvrdile da sustavno ulaganje i razvoj u digitalne platforme dugoročno donose najbolje rezultate. Naravno, njih ne bi bilo bez naših čitatelja i njihovog povjerenja, koje ujedno postaje i naša obveza da nastavimo s radom i u budućnosti donesemo još bolje sadržaje i alate.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Glasaj za HSP1861 31.05.2015.

    Niste dobri jer jeste dobri nego što ljudi nemaju koga drugog za čitati.

  • Leaena 25.05.2015.

    A samo vi brojite posjetitelje...nećete me otjerati skoro...:D:D:D:D

  • Lun@ 777 25.05.2015.

    Vjerojatno jeste najposjećeniji, ali zahvaljujući nama komentatorima, koji vas zaista svkodnevno posjećujemo po nekoliko puta. Tekstovi su vam najčešće prekratki, samo veliki naslovi, a teksta premalo. Isto tako imam pritužbe na oduzimanje bodova, neznam po kojem sistemu radite, kad mislim da sam zavrijedila barem 5 bodova, vi mi oduzmete barem 4. Bez zamjere na mojoj iskrenosti. Nadam se da zbog ovog komentara neće opet bodovi u bezdan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare