To je to što me zanima!

5 praktičnih savjeta za bržu i kvalitetniju Wi-Fi vezu u kući

Postoji nekoliko trikova kojima možete pojačati Wi-Fi signal. Jednostavne stvari poput premještanja rutera i namještanje antena mogu napraviti značajnu razliku
Vidi originalni članak

Nekada smo imali stolno računalo koje se spajalo na internet preko mrežnog kabela, no danas kada spajamo mobitele, tablete i laptope na bežični internet, bitno je da nam je Wi-Fi signal brz i kvalitetan.

Srećom, postoji nekoliko trikova kojima možete pojačati Wi-Fi signal. Jednostavne stvari poput premještanja rutera i namještanje antena mogu napraviti razliku.

U videu možete pogledati 5 savjeta koji će vam pomoći da izvučete  maksimum od svoje bežične kućne Wi-Fi mreže. Tako se savjetuje da ruter bude u središtu stana i na otvorenom, ali ne i na podu. Ruter ne bi trebao biti pored ostalih elektroničkih uređaja. Imate li ruter s dvije antene, idealno bi bilo da jedna bude horizontalno, a druga vertikalno. Izmjerite jačinu signala uz pomoć neke aplikacije kako bi vidjeli gdje su vam problemi.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Ana Vlainić 16.09.2015.

    Koooooooomšo,ne zaboravi platiti račune na vrijeme,da ne bi opet bili bez interneta.... :D

  • istri 15.09.2015.

    antena moga rutera uvjek je bila u vertikali na gore sada najradje na pola koplja.

  • user_81109 15.09.2015.

    http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xwi+fi+repeater.TRS0&_nkw=wi+fi+repeater&_sacat=0

Komentiraj...
Vidi sve komentare