To je to što me zanima!

Addiko banka: Plaćanje naknade za svaku uslugu je nepotrebno

Dovoljno je odabrati optimalan paket koji će se uklopiti u vaš životni stil i više nećete razmišljati o naknadama. Addiko Banka nudi različite pakete koji će zadovoljiti svakog klijenta
Vidi originalni članak

Svaki mjesec razmišljate što sve trebate platiti; struja, voda, plin i rata za stan. A onda shvatite da je tu još cijeli niz malih troškova; dizanje gotovine putem bankomata različitih banaka, sitne "nezgode" na vašem automobilu, i tako nikad kraja troškovima.

Vjerojatno ste na i bankovnom izvatku uočili manje iznose od po 10 ili 20 kuna, a onda shvatili koliko je to novaca mjesečno. U Addiko banci znaju kako smanjiti takve mjesečne izdatke.

Kako bi svojim klijentima ponudila samo najbolje, Addiko banka je osigurala četiri vrste paketa za građanstvo. S paketima Addiko banke imate sve usluge koje trebate uz samo jednu mjesečnu naknadu. Nije potrebno mijenjati svoj životni stil, nego naći idealan paket za sebe.

Živite u pokretu i svaka minuta vam je bitna, a zbog puno transakcija koristite mobilno i internetsko bankarstvo. Addiko banka je osigurala Platinum paket koji nudi neograničen broj plaćanja bez naknada uz najveći nivo pokrića osiguranja. Prestižan paket osigurat će vam i podizanje gotovine putem bankomata drugih banaka bez naknade.

Kako bi svaki klijent odabrao najbolje za sebe, u ponudi se još nalaze tri paketa. Mjesečni iznosi za pakete iznose od 29 do 104 kune. GoldSmart ili Basic paket osigurat će vam brze i sigurne transakcije, a uz pametno bankarstvo više nećete trošiti novac na nepotrebne naknade.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare