To je to što me zanima!

Ajme majko, Konami se opet ispričava: Nema eFootballa do proljeća, vraćamo vam novac

Konami se ispričao igračima, ali i dioničarima. eFootball 2022 će ostati u demo verziji do proljeća 2022.
Vidi originalni članak

eFootball 2022 kakav je trebao biti u verziji 1.0 ipak neće biti realiziran prije proljeća 2022. No, danas dobiva ažuriranje verzije 0.9.1, a to bi trebalo popraviti neke ozbiljne propuste poput nevidljivih nogometaša.

Konami se ispričao igračima, ali i dioničarima zbog ovog kašnjenja.

Što donosi 1.0 verzija? 

Ta verzija treba donijeti glavni mod Creative Team u kojemu bi se skupljali i razvijali nogometaši kako bi se složio odličan tim. To bi značilo nekakav cilj igranju eFootballa 2022 koji je trenutno demo verzija i ne nudi ništa konkretno. 

Trebala bi donijeti nove mehanike u gameplayu, podršku za cross-play između konzola i PC-a, te prvu mobilnu verziju eFootballa 2022.

Podsjetimo, verzija 1.0 trebala je izaći 11.11.2021. no u Konamiju su još daleko od završetka, pa se sve odgađa za minimalno šest mjeseci, a možda i više. To znači kašnjenje eSports turnira, online liga i drugih sadržaja koji su bili najavljeni.

Kad bude lansirana verzija 1.0 nogometna sezona će već biti pri kraju.

Otkazan Premium paket

Konami je prije lansiranja eFootballa prodavao Premium pakete s nogometašima po 300 kuna (40 eura), i to je sada otkazano. Naime, i iz prodaje se uklanja, a svi oni koji su već kupiti, dobit će povrat novca.

No, ako ste kupili Premium Player Pack i imate instaliran eFootball 2022 na konzolama, morat ćete ga maknuti s konzole i ponovno preuzeti. Na PC-u je situacija drugačija pa nije potrebno ponovno skidati igru zbog ovoga.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dbistri 07.11.2021.

    Bolje i taj demo nego fifa

  • Floki7 05.11.2021.

    Ovaj eFootball je bruka i sramota.Taman kada dođe treći mjesec najavit će se Fifa 23

Komentiraj...
Vidi sve komentare