To je to što me zanima!

Akcijski vikend: Rainbow Six Siege igrajte besplatno 3 dana

Rainbow Six Siege moći ćete besplatno igrati od četvrtka do nedjelje, što je odlična prilika za one koji nisu isprobali ovaj naslov, a ako odlučite kupiti igru, sav napredak će vam ostati
Vidi originalni članak

Ubisoft je najavio kako ćete njihov Tom Clancy's Rainbow Six Siege ovog vikenda moći igrati potpuno besplatno. Igra će biti besplatna za PC, Xbox i PS4, a moći ćete  isprobati sve mape i modove. 

Kako navode na svom blogu, Siege ćete moći igrati od četvrtka do nedjelje, ali točan kraj akcije ovisi o platformi. Ovom promocijom Ubisoft najavljuje i Operation velvet Shell, prvi veliki dodatak za Siege koji stiže 7. veljače. Tko će htjeti nastaviti igrati Siege nakon ovog vikenda, igru će moći kupiti po sniženoj cijeni i zadržati sav napredak.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • crozgubi 06.02.2017.

    Yebator: Vidi na tvom komentaru ti je dao neko loš komentar. SSigurno ti je dao lik ovaj: Alijen.

  • crozgubi 06.02.2017.

    Alijen. Zar se u novom ne love teroristi? To ti je isto kao i na video ovom:https://www.youtube.com/watch?v=TGVrN4S0Xlo. A i onaj dokaz sam ti stavio i fino se čuje da je to nastavak od igre Rainbow Six. Ali izgleda da ti ništa ne kužiš. ili si ti tek početnik u igranju video igara ili si misliš da su svu pamet pokupio na planeti u video igrama.

  • Yebator 31.01.2017.

    davnih sam dana ja tu igru igrao na pleyky

Komentiraj...
Vidi sve komentare