To je to što me zanima!

Aktivirajte čarolije na Fejsu za 20. rođendan Harryja Pottera

Uz Facebook, Twitter i Snapchat su također zgodnim trikovima odlučili obilježiti 20. godišnjicu izlaska prve knjige iz serijala o čarobnjaku koji je osvojio cijeli svijet
Vidi originalni članak

Prije točno 20 godina objavljen je Harry Poter i Kamen mudraca, prva knjiga iz serijala o malom čarobnjaku. Prva naklada knjige J.K. Rowling imala je samo 500 primjeraka, a dosad se prodalo više od 450 milijuna knjiga iz serijala u kojem smo kroz sedam knjiga pratili Harryjevo odrastanje. 

Kako bi obilježili ovaj dan, Facebook i druge društvene mreže aktivirale su niz zgodnih trikova kojima i vi možete postati čarobnjak. 

Sve što trebate napraviti na Facebooku je napisati Harry Potter u statusu ili komentaru i dodati ime neke od kuća iz Hogwartsa. Ako ste zaboravili to su Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw i Slytherin. Tekst će promijeniti boju, a klik na neku od kuća aktivirat će čarobnjakov štapić i čarolije preko ekrana. 

Twitter se također uključio u zabavu i to sa posebnim emojijem s prepoznatljivim Harryjevim naočalama i znakom munje. Sve što trebate napraviti je utipkati #HarryPotter20, a pritom možete podijeliti i neku od najdražih scena iz filma. 

Snapchat je također dodao posebnu masku kojom sebe možete pretvoriti u čarobnjaka Harryja. Izgovorite li pak "Lumos", "Nox"  ili "Silencio" svojem Google Asistentu moći ćete također aktivirati čarolije na Android telefonima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nikola54 26.06.2017.

    Vidio sam i jako mi se sviđa. Samo naprijed HP,zelimo jos nastavaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare