To je to što me zanima!

Albertov novi uspjeh: Njegovu konzolu sada prodaje i Amazon

Odlazak na CES u siječnju je bio pun pogodak za mladog karlovačkog inovatora, koji je ostvario kontakte s Amazonom, a svjetski div online trgovine sada u svojoj ponudi ima i MAKERbuino konzolu
Vidi originalni članak

Mladi poduzetnik Albert Gajšak ostvario je još jedan veliki uspjeh za svoju 'uradi sam' igraću konzolu. Kako je objavio u utorak na Facebooku, njegovu konzolu odsad svatko može naručiti i preko Amazona, što mu otvara vrata ogromnom broju novih kupaca. 

Upravo je to bio jedan od ciljeva odlaska na ovogodišnji sajam potrošačke elektronike u Las Vegasu. 

- CES definitivno otvara vrata međunarodne scene, od SAD-a do Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke i drugih velikih tržišta, te stoga vjerujem da će dodatno pomoći u komercijalizaciji proizvoda - rekao je tada Albert. 

ODUŠEVIO NA CES-U I veliki Amazon zanima se za ručnu konzolu Alberta Gajšaka

Nakon sajma je rekao kako je ostvario prve kontakte s Amazonom, a zainteresirao je i crowdfunding platformu Indiegogo. U siječnju je njegova konzola bila premašila 3000 prodanih uređaja, a za očekivati je da će ovom suradnjom s Amazonom to značajno porasti.

MAKERbuino je poseban po tome što se isporučuje u dijelovima i potrebno je sastaviti konzolu, prateći internetske upute, što je proces kroz koji se kod korisnika razvija strast prema programiranju, elektronici i tehnologiji. Tek nakon sastavljanja doista je moguće igrati se konzolom. Inače, lani je Kickstarter kampanjom privukao ogroman interes javnosti jer je umjesto planiranih 10.000 prikupio čak 100.000 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • audi 2.0 07.03.2018.

    Bravo majstore ! Samo rokaj. Zelim ti uspjeh. 👍👍👍

  • glinac 06.03.2018.

    Imao sam priliku vidjeti to "čudo"... Ok, nije loše na prvu, fora je za one koje zanima elektronika, ali je u suštini kopija makebuina koji je doživio i color ekran i manje dimenzije. Kada bi ovo doživjelo upgrade u smislu većeg ekrana i možda neke podrške za emulatore o tome bi se dalo diskutirati

  • ProkletBio 06.03.2018.

    šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare