To je to što me zanima!

Android trojka: Philips Fidelio zvučnici prilagodit će se svima

Kako Android telefoni i tableti imaju različito smještene USB utore Philips je razvio sustav koji se podešava u različitim smjerovima kako bi uređaj mogao stati u dock
Vidi originalni članak

Philips je proširio liniju Fidelio zvučnika i za korisnike Android pametnih telefona i tableta. Tri nova zvučnika s dockom, ili priključnom stanicom, imaju istu kvalitetu zvuka kao i modeli za Apple, navode iz Philipsa, a predstavit će ih i na sajmu IFA. No, kako Android uređaji imaju mikro USB utore smještene na različitim mjestima, Philips je razvio sustav kojim se priključak podešava u različitim smjerovima kako bi se tablet/telefon mogli spojiti u vodoravnom ili okomitom položaju. 

Razvili su i Fidelio aplikaciju koja se usklađuje s telefonom i zvučnikom preko Bluetooth veze. Aplikacija se može skinuti s Android Marketa.  Srednji model Fidelio zvučnika AS351 već se može kupiti u domaćim trgovinama i dolazi s 10W izlazne snage, a može raditi i na bateriju, te ima AUX ulaz. Top model AS851 stiže uskoro te će nuditi 30W izlazne snage. Model AS111 sa satom može zamijeniti budilicu na noćnom ormariću.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare