To je to što me zanima!

ANKETA Novac za plavu kvačicu: Hoćete li ostati na Facebooku i Instagramu ako će se plaćati?

Facebook navodi da ovakvim plaćanjem korisnici mogu biti puno sigurniji jer će se svi drugi lažni profili puno lakše obrisati kad korisnik ima svoj profil verificiran službenim dokumentom
Vidi originalni članak

Po uzoru na ideje Elona Muska i Mark Zuckerberg je u nedjelju 'razveselio' brojne korisnike Facebooka i Instagrama. 

Najavili su uvođenje pretplatnog modela 'Meta Verified' koji će korisnicima omogućiti da imaju verificirani profil, ako plate.

- Meta Verified će biti usluga pretplate koja vam omogućava da verificirate svoj profil državnim ID-om, dobijete plavu značku, dobijete dodatnu zaštitu od lažnog predstavljanja protiv profila koji tvrde da ste vi i dobijete direktan pristup korisničkoj podršci - kaže Zuckerberg.

VERIFIKACIJA RAČUNA 'Plava kvačica' na Instagramu i Facebooku uskoro će se plaćati

Meta u svojoj objavi navodi da će verificirane profile testirati prvo u Australiji i na Novom Zelandu, a pojašnjavaju i da neće biti promjena za račune koji su već verificirani. Dodaju i da je verifikacija ranije bila za korisnike koji su 'značajni i autentični'.

Plava kvačica će koštati 12 dolara za web verziju i 15 dolara za iOS/Android, no ne navodi se izričito uključuje li Android/iOS verzija i web verziju. 

Korisnici će morati biti stariji od 18 i potom sa osobnom iskaznicom potvrditi svoj identitet i povezati ga sa profilom.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • domačapuca 28.02.2023.

    ..kaj got...

  • ivanz 22.02.2023.

    Ostajem vjeran portalu 24h... Semper fi 🤘

  • Kruno VŽ 22.02.2023.

    Sigurno ću plaćati isto kao što ću i kupiti državne obveznice 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare