To je to što me zanima!

Anonymousi prijete Donaldu Trumpu: Objavili su totalni rat

Hakerska skupina najavila je da će se početkom travnja opet okomiti na Trumpove stranice. Poručili su da su njegove izjave i postupci puni mržnje duboko uznemirujući
Vidi originalni članak

Nova glavna meta Anonymousa postao je Donald Trump kojem je ova hakerska skupina objavila 'totalni rat'. U videu koji su objavili na YouTubeu prijete da će srušiti njegove stranice i javnosti otkriti sve što se trudi sakriti.

Njegove postupke i izjave nazivaju 'duboko uznemirujućim', a potencijalnom republikanskom kandidatu na sljedećim izborima u SAD-u poručili su da je njegova nedoslijedna kampanja puna mržnje uz Ameriku šokirala cijeli svijet. Trumpa nastavljaju prozivati i kažu da govori ono što njegova publika tog dana želi čuti, dok on u stvarnosti brine samo o vlastitoj pohlepi i moći. Pozvali su sve ljude s računalima u akciju #OpTrump da im se pridruže u sabotiranju Trumpova branda, a prvi cilj će im 1. travnja biti stranica trumpchicago.com - službena stranica Trumpova tornja u Chicagu. 

Maskirani muškarac u pozivu na akciju protiv Trumpa poručuje da je ovo i akcija za zaštitu budućnosti. Donald Trump se i u prosincu prošle godine našao na meti hakera. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 7ujutro 17.03.2016.

    ti anonymusi laju al ne grizu i zadaju si prevelike ciljeve

  • Alijen 16.03.2016.

    Svakih par mjeseci ovi objavljuju rat nekome a nikada nije nikome pala vlas s glave...

  • Slusaj mene radi kako znas 16.03.2016.

    Ako ce sta napraviti nek mu hakiraju bankovni racun na jedno tjedan dana al neznaju nis nego stavit video na youtube i jest govna

Komentiraj...
Vidi sve komentare