To je to što me zanima!

Anonymousi prijete: Otkrit će poznate zlostavljače djece

NA PETAK 13. Hakeri se nadaju da će uspjeti skrenuti pažnju javnosti na ovaj grozan slučaj zlostavljanja, ubojstva, silovanja, mučenja i zataškavanja zlodjela
Vidi originalni članak

Hakerska skupina Anonymous u četvrtak je objavila 'rat' protiv bogataša i moćnika koju su zlostavljali i ubijali djecu za svoju zabavu. Video u kojem najavljuju da će petak 13. postati noćna mora 'Ulice Elita', objavili su na YouTubeu.

- Političari, plemstvo, mediji, vjerski čelnici, pjevači, glumci, muškarci i žene, izgleda da duga, groteskna ruka ovog kluba nema granica - kažu u videu. Najavili su kako će ovog petka 13. 'umarširati pred domove nekih koji su sudjelovali u ovom grozomornom zataškavanju'.

Hakeri se nadaju da će uspjeti skrenuti pažnju javnosti na ovaj grozan slučaj zlostavljanja djece, ubojstva, silovanja, mučenja i zataškavanja zlodjela te da će se pokrenuti istraga.

Nedavne optužbe o seksualnom zlostavljanju u Velikoj Britaniji dovele su do istrage o tri slučaja ubojstva dječaka iz 1970-ih i 1980-ih, piše Independent . Svjedok znan pod imenom Nick kaže da je kao dijete bio žrtva pedofila koji su svi bili ugledni političari. Ispričao je i da je bio na 'tulumu zlostavljanja' gdje su dva dječaka ubijena. Jednog je zadavio tadašnji predstavnik Torijevaca, tvrdi.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • svejedobro 14.02.2015.

    Objavite imena, nek se zna !

  • knezija burki 14.02.2015.

    samo naprijed !

  • - DAVOR - 14.02.2015.

    Sad če crkva počet strepit ali i svjetski vođe odn. svi svjetski magnati jer javna objava i ima puno više smisla ako se prokaže poznate a ne da anonimusi prokazuju anonimuse ... samo zašto to ne rade na dnevnoj bazi? i u svim segmentima društva?? lopovima bankarima,političarima,pedofilima, zašto ne razotkriju imena tajnih društava MASONA/ILUMINATA ... zašto ne mažnjavaju lovu sa računa bogatih i transferiraju ih na račune najsiromašnijih ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare