To je to što me zanima!

Aplikacije koje vam pomažu da brzo otkrijete najbolje tulume

Tulumarka veliku pažnju posvećuje fotografijama, dok Party2Go želi biti servis koji će vam ponuditi skoro sve što treba tijekom izlaska, do vožnje taksijem u ranu zoru
Vidi originalni članak

Petak je navečer i ako razmišljate o tome gdje bi mogli izaći van, nekoliko domaćih aplikacija moglo bi vam pomoći u pronalasku baze za izlazak ili slaganja plana za obilazak klubova. 

Prva je Party2Go, koja je uz web verziju dostupna i kao Android i iOS aplikacija. U svom osnovnom izborniku nudi sve što bi vam moglo zatrebati oko jednog izlaska. Na klubova prikazat će one najbliže, a možete i mijenjati popis gradova kojih ima podosta. Tu su još i izbornici s kafićima za 'zagrijavanje', popis trgovina i benzinskih postaja, a na izborniku s eventima prikazat će što se odvija u klubovima. Dobra opcija je i što se iz aplikacije jednostavno može pozvati taksi. Sve lokacije možete pregledati i na karti. Nakon prijave razna mjesta možete i ocjenjivati. 

No, ono što se vidi je da bi aplikaciji dobro došao bolji dizajn, a s korisničke strane bi bilo dobro i kada bi mogli na raznim lokacijama unijeti neke dodatne podatke, poput cijena ulaza, promjene radnog vremena ili da se jednostavno klub zatvorio...No, nadamo se da će u sljedećim verzijama i te stvari doraditi. 

Tulumarka je pak puno više usmjerena na fotografije iz raznih klubova te sama aplikacija ima dobar dizajn, no također bi više informacija o klubovima bilo poželjno, kao i informacije iz drugih gradova. Također dolazi u Android i iOS verzijama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MihiGlazbenik 04.05.2014.

    Ak nemaš kam dojdi k nam u klet :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare