To je to što me zanima!

Apple zakazao: Htjeli pokazati skeniranje lica, ali se osramotili

Apple je tijekom predstavljanja novog telefona htio pokazati kako radi Face ID, otključavanje telefona skeniranjem lica, ali stvari uopće nisu išle kao što je planirano
Vidi originalni članak

Apple je sinoć prikazao novi iPhone X, koji je postao njihova glavna zvijezda, zbog novog dizajna i niza mogućnosti koje dosad njihovi telefoni nisu imali. Među njima je i skeniranje lica, ali prvi pokušaj predstavljanja uopće nije prošao prema planu. 

Appleov Craig Federighi tijekom prezentacije je prolazio kroz sve mogućnosti 'desetke', pa tako i FaceID. Sve što treba napraviti da bi otključali telefon je pogledati ga, a on će se automatski otključati. Međutim, Federighijev uređaj je tražio i dodatni PIN da se otključa.

Međutim, ovdje nije potpuno krivnja na Federighiju ili telefonu. Kako prenose brojni mediji, čini se da je ovaj telefon bio resetiran i u tom slučaju otključavanje lica traži i dodatnu potvrdu, kao što je slučaj i kod brojnih drugih uređaja. Međutim, svakako stvari nisu bile kao što su planirane. U prvim probama telefona nakon prezentacije, razni mediji su pak napisali kako cijela stvar radi jako dobro i brzo. No, bez obzira na to, internetom su se proširile šale na račun ovog neugodnog gafa za Apple.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bbaco 14.09.2017.

    netko je resetirao mobitel, i zato je trazio pin, tako to radi i sa otkiskom prsta ako niste znali

  • Pepsi_3 13.09.2017.

    Svaki moderan mobitel bi trebao imati veliku memoriju za pohranu podataka(hard disk).Na mobitelu se cesto nade na desetke aplikacija koje se svaki dan azuriraju i jedu slobodan prostor ko lude.Ako mozete napravit USB stick od 60 gigabajta i vise onda valjda mozete i u smartphone toliko ugraditi najmanje.

  • 13.09.2017.

    bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare