To je to što me zanima!

Asus od petka kreće u prodaju Vivo tableta s Windowsima 8

Asus je u utorak predstavio niz uređaja s Windowsima 8. Uz tablet tu su spoj prijenosnika i tableta s 2 ekrana te Al in One pc s ekranom osjetljivim na dodir
Vidi originalni članak

Asusov Vivo tablet s Windows 8 RT u prodaju kreće u petak, istog dana kada Microsoft predstavlja svoj dugonajavljivani operativni  sustav. Tablet koji podsjeća na Transformer Prime s dodatnom tipkovnicom, sada dolazi s Windowsima za ARM procesore i ekranom dijagonale 10,1 inča. 

Pogoni ga četverojezgreni Nvidia Tegra 3 procesor, a uz to u njemu je 2 GB radne memorije te 32/64 GB interne memorije. Početna cijena tableta bit će 599 dolara za WiFi verziju, a Asus navodi kako će u SAD-u biti dostupan i LTE model, a u Europi 3G verzija. 

Tijekom studenog stiže i Taichi, spoj tableta i prijenosnika s dvostrukim 11,6 inčnim ekranom te izborom između Intelovih i5 i i7 procesora. Taichi će biti opremljen sa SSD diskovima (128/256 GB), a cijena će mu biti od 1299 dolara. 

Uz tablet s dva ekrana, Asus je otkrio kako stiže i ET2300 sve u jedan računalo s ekranom dijagonale 23 inča, koji je osjetljiv na dodir. Ekran ovog uređaja može se položiti gotovo ravno na stolu, a u njegovoj poleđini kriju se i3/i5/i7 procesori te najviše 8 GB radne memorije uz Nvidijinu GT630M grafičku karticu. Uz optički pogon tu će biti i disk od 2 TB. Cijene još nisu poznate za ovaj uređaj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • milamajkodisam 25.10.2012.

    ma super evo odma idem ženi otet lovu i staroj penziju pa da kupim

  • kikachCro 24.10.2012.

    hmm...Moram priznati da se ovo i meni svidja...i to jako...Cak stovise mozda cu prodat svoj iphone4 kupit neki jeftiniji mobitel,a njegovu svrhu bi lako mogao zamjenit ovaj tab/notebook...Hmm...divno...Svaka cast asusu na inovativnosti...Prva stvar u dugo vremena da mi se bas ful svidja...pogotovo kaj je unutra windows...Kupujem 80%...

  • CargoOPS 24.10.2012.

    Asus u zadnje vrijeme ima dosta dobrih stvarcica, ne prica se toliko o njima, ali itekako imaju sta za prodat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare