To je to što me zanima!

Auti, gadgeti, stripovi: I dečki se mogu zabaviti na Pinterestu

Premda je Pinterest dominantno ženska platforma, to ne znači da ne postoje ploče koje mogu zabavljati i inspirirati i dečke, napokon, nisu li muškarci 'vizualna bića'?
Vidi originalni članak

Ako ste se nadali 'pločama' sa slikama Margot Robbie, Rosie Huntington ili nekom drugom fotogeničnom ljepoticom, imamo nešto još bolje: aute, gadgete i taktike za preživljavanje!

1. Carhoots

Carhoots je popularna ploča koja donosi novosti iz auto industrije, a taj samozvani 'car porn' prati skoro dva milijuna korisnika, provjerite zašto!

2. Daniel Yontz Architecture

Ljepote svjetske arhitekture na svojoj ploči bilježi Daniel Yontz a prenose ga i izvori poput ArchDailyja.

3. Eddie Rossetti

Ako vam se ne daju pratiti trendovi, a držite do izgleda, pratite barem ploču Eddieja Rossettija koji se naziva 'ovisnikom o muškoj modi' i nudi sve, od stila za 'lumberseksualce' do motivirajućih fotografija treninga. 

4.  Luka Dean-Weymark

Kul gadgete i igračke o kojima maštate možete pregledavati kod Lukea Deana-Weymarka koji dijeli vaš interes za tehnologiju sa stilom.

5. Bert Capello

Strip-geekovi mogu odmarat oči na pomno uređivanoj ploči Berta Capella koja donosi preglede iz svijeta DC Comicsa kao i Marvela, a tu su i druge zanimacije zanimljive svim geekovima.

6. Kyle Walker

Ako buljenje u ekran spada u najmanje bitne stvari koje obavljate tek na poslu i netom prije odlaska u prirodu, možda će vam od koristi biti ploča Kylea Walkera koji svoje sljedbenike informira o opcijama i taktikama za preživljavanje u divljini. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zippysnake 18.03.2015.

    Nemam pojma cemu sluzi i di se to opce nalazi, taj Pinterest! A i necu se zamarat, obican internet mi je i previse!

Komentiraj...
Vidi sve komentare