To je to što me zanima!

Bezimeni koncept: Kia će novi automobil predstaviti u Ženevi

Ovo je 11. Kijin koncept iz Europe, a mnogi od njih su poslužili kao predložak za serijski model. Osnovne karakteristike su mu vrhunska prostranost i upotrebljivost
Vidi originalni članak

Novi konceptni model korejske Kije najava je za automobil srednje klase, možda nasljednika modela Optima. Nastao je u Europskom dizajnerskom centru Kije te je izrađen potpuno po ukusu kupaca sa starog kontinenta. Ovo je 11. Kijin koncept iz Europe, a mnogi od njih su poslužili kao predložak za kasniji serijski model. Osnovne karakteristike koncepta su vrhunska prostranost i upotrebljivost. Druge detalje u Kiji su do početka sajma u Ženevi koji počinje 3. ožujka odlučili držati u tajnosti, ne zna se čak niti ime automobila, a jedina objavljena fotografija ne otkriva previše.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bajica1009 22.02.2015.

    Konzervativci će reći nema auta do TAS-a jer je to njihov auto i to je to ništa drugo nije dovoljno dobro, a mudraci dođoše sa istoka.

  • F***** Noob 21.02.2015.

    Moj stari je imao Kiu Sephiu 97-98 god. . . Prešla je 382 000 km. Auto je bio nepoderiv.. Sad je kupio WW Sharana zbog volumena. Sharan je do sada imao 2 generalke .... WW Sharan je groblje od auta. Šta se tiće kvarova... Skroz razočarani s tim autom.

  • ITALO DISCO 20.02.2015.

    http://www.thetruthaboutcars.com/2015/02/geneva-2015-kia-optima-sportspace-revealed-ahead-show/

Komentiraj...
Vidi sve komentare