To je to što me zanima!

Biblija na hrvatskom druga na listi najprodavanijih za iPhone

Aplikacija HR Biblija u prodaji je od subote, a objavila ju je Kršćanska sadašnjost. Možete je čitati po poglavljima i knjigama, dodavati oznake i pretraživati pojmove...
Vidi originalni članak

Biblija na hrvatskom jeziku trenutno je druga najprodavanija aplikacija u Appleovu App storeu na našem tržištu. Aplikaciju HR Biblija ove subote objavila je Kršćanska sadašnjost, a prodaje se za 4,99 dolara.

Kako se navodi radi se o najboljem i najvjerodostojnijem prijevodu Biblije na hrvatski, koji se koristi i u Crkvi. Osim standardnog čitanja tekstova po biblijskim poglavljima i knjigama, u aplikaciji se mogu dodavati oznake, ali i pretraživati po pojmovima i broju te voditi dnevnik čitanja. 

Kako bi olakšali čitanje na ekranima iPhonea i iPada, možete mijenjati veličinu i vrstu fonta, ali i prebaciti tekst preko cijelog ekrana u pejzažni ili portretni mod. 

Sljedeće verzije aplikacije imat će mogućnost dijeljenja tekstova preko Facebooka, Twittera, SMS-a...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ImmanuelMesiah 29.05.2012.

    http://biblenew2012.wordpress.com/

  • ImmanuelMesiah 29.05.2012.

    http://novabiblija2012.wordpress.com/ Biblija na hrvatskom jeziku trenutno je druga najprodavanija aplikacija u Appleovu App storeu na našem tržištu. Aplikaciju HR Biblija ove subote objavila je Kršćanska sadašnjost, a prodaje se za 4,99 dolara. Kako se navodi radi se o najboljem i najvjerodostojnijem prijevodu Biblije na hrvatski, koji se koristi i u Crkvi. Osim standardnog čitanja tekstova po biblijskim poglavljima i knjigama, u aplikaciji se mogu dodavati oznake, ali i pretraživati po pojmovima i broju te voditi dnevnik čitanja.

  • Tespestijaa 20.03.2012.

    Jeste li ikada procitali to sto izvrgavate!!! Ili samo kao i ostali imate misljenja na osnovi pojedinca. Pogledajte cjelinu Crkve u kojoj je Biblija predocena pa malo promislite o onome sto pljujete!

Komentiraj...
Vidi sve komentare