To je to što me zanima!

Birkin Mulsanne je Bentley koji će izraditi u samo 22 primjerka

Posebno izdanje od 22 automobila ističe se nizom unikatnih dizajnerskih detalja, a od običnog Mulsannea se u unutrašnjosti razlikuje i po numeriranim pločicama
Vidi originalni članak

Bentley je ovaj tjedan predstavio posebno ograničeno izdanje Mulsannea po nazivom Birkin Mulsanne.

Za inspiraciju je Bentleyu poslužio vozač utrka Sir Henry Ralph Stanley "Tim" Birkin, koji je automobilima poznate birtanske marke putovao i utrkivao se diljem Europe tijekom dvadesetih i tridesetih godina.

Posebno izdanje od samo 22 automobila ističe se nizom unikatnih dizajnerskih detalja. Dotupan je u tri boje - bijeloj, boji šljive te kombinaciji svijetloplave i safirne boje. Izvana se još ističu kotači od 21 inča inspirirani onima na konceptu Mulsanne.

U unutrašnjosti se ovaj model od običnih Mulsannea razlikuje po numeriranim pločama na okvirima vrata i 3D-logom Flying B ušivenim u naslone za glavu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • user_190565 20.01.2014.

    Meni je drago da jos uvjek postoji proizvodac koji se nije pokorio modernoj plastici vec da vrednuje pravi aristokratski stil i kvalitetu. To ionako nije automobil za nabrijane klince koji svrsavaju na japance ostrih linija, jelenu rozgu, severinu i hentai. Nikada bio niti ce ikada biti.

  • MelkiorKobeščak 20.01.2014.

    auto je delicija

  • Legenda17 18.01.2014.

    Sad će Maminjo naručiti jedan, sa ekstra velikim gepekom da mu se brat u njemu može što udobnije voziti

Komentiraj...
Vidi sve komentare