To je to što me zanima!

Black Ops 3 vodi Call of Duty serijal još dalje u budućnost

Nakon Advanced Warfarea, Black Ops 3 koji stiže u studenome također radnju smješta u budućnost. Uz detalje iz igre prva najava pokazuje i dio tih novih oružja
Vidi originalni članak

Black Ops serijal najuspješniji je u Call of Duty povijesti sa skoro 100 milijuna igrača, a šef Activisiona Eric Hirshberg uvjerava kako će Black Ops 3 biti najbolji nastavak dosad. Video najava koja donosi detalje iz igre prikazuje nam futuristički svijet u kojem biotehnologija i kibernetički usadci stvaraju novu vrstu vojnika, ali i pita se što se događa kad se vojnike toliko poboljšava da oni postaju oružje te što će to značiti za lojalnost.

Igrači će imati više slobode u kretanju kroz igru koja bi trebala djelovati manje skriptirano, novi su i co-op modovi, a i moći će se birati izgled likova. Promjena je i da će ovo biti prvi nastavak u kojem ćemo moći igrati sa glavnim ženskim likom, a teoretski i sa četiri u co-op modu. Naravno tu će biti i Zombie mod. Novi sustav bodovanja dat će nagrade igračima koje će moći iskoristiti za poboljšati vojnike i oružje.

Fanovi koji unaprijed naruče igru za Xbox One, PS4 ili PC dobit će pristup beta verziji, a točan datum bit će kasnije objavljen. Igra izlazi 6. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Onlyblindseethetruth 30.04.2015.

    Biti ce ovo hit...tj. bio bi da ne postoji Titan Fall hahahaahahahahaha!Jao COD se samo zakopava sve dublje i dublje i nece se moci vratiti!

  • 29.04.2015.

    Kupite jednog dana Xbox i igrajte Gears of War

  • 28.04.2015.

    žalosno da nema više realnih fps pucačina tip counter swat4 cod2-4 i slično bez budućnosti bez vozila, bez ostalih nepotrebnih gluposti, bit takvih igara je skill baratanje oružjem i taktika, dajte nam nešto realno u sadašnjosti konačno

Komentiraj...
Vidi sve komentare