To je to što me zanima!

Bodrite naše i na Facebooku: Ukrasite svoj profil kockicama

Facebook želi da svoju podršku Hrvatskoj iskažete i preko profilne fotografije, ali i raznih efekata u Messengeru i njihovoj kameri. Tijekom prvenstva ponudit će i skrivenu igru
Vidi originalni članak

Sljedećih mjesec dana cijeli svijet bit će okupiran prvenstvom u Rusiji, a bez njega ne možemo ni na Facebooku, koji će omogućiti  navijačima da na profilima iskažu podršku svojim reprezentacijama, ali i da se zabave kroz razne igrice. 

Tako bi već u srijedu trebali vidjeti obavijest na vrhu News Feeda da možemo profilnu sliku ukrasiti bojama naše države, koja je dostupna za svaku reprezentaciju. Klikom na ažuriranje profilne fotografije otvorit će vam se cijeli niz okvira u hrvatskim bojama koje možete dodati na svoj profil. 

Dok ćete pratiti utakmice, određeni komentari poput 'goool', aktivirat će animacije, a tijekom turnira kamera u Facebooku i Messengeru imat će razne efekte kojima ćete moći urediti selfije u nogometnim bojama ili dodati razne zvijezde u svoje fotografije. 

Pauze u poluvremenu moći ćete skratiti i tehniciranjem koje će se nalaziti unutar Messengera.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • branko55 15.06.2018.

    Znači nisi za Hrvatsku? Ne košta te ništa ako ukrasis svog ljubimca ( Smartphone , mobilni telefon , fablet ili šta već imaš! Ali to je tvoja odluka! Radi šta hoćeš!

  • branko55 15.06.2018.

    Naravno da ću ga ukrasti (HR) kockicama !!! Svi smo uz njih ! Ako ne na stadionu onda preko velikih i malih ekrana ( TV-A )

  • netko iz 2 mase 14.06.2018.

    Čim oni ukrase svoj profil mojom radnom robom i ja ću svoj profil njihovom

Komentiraj...
Vidi sve komentare