To je to što me zanima!

Bonbon uvodi nove pakete, a brzine rastu i do 350 Mbps

OMG, YOLO, VBD.. nazivi su dijela novih podatkovnih paketa u Bonbonu. OMG paket tako za 70 kuna korisnicima nudi 8 GB plus još toliko na dar
Vidi originalni članak

Bonbon je u najnovijim tarifnim paketima korisnicima podigao brzine koje sada sežu i do 350 megabita u sekundi. Uz to, svi bonbon korisnici prilikom aktivacije OMG paketa od 8 GB podatkovnog prometa sada dobivaju i dodatnih 8 GB bez ikakve naknade.

- Generaciji Z digitalno okruženje nudi ono što im je najpotrebnije – konstantan pristup informacijama, neograničen izvor inspiracije i mogućnost da svoje ideje i stavove dijele jednim klikom s čitavim svijetom. Biti stalno „uključen“ podrazumijeva i nužnost više podatkovnog prometa, što izravno korespondira s njihovim navikama i potrebama. Uvijek je potrebno učiti od iskusnijih i na tim saznanjima graditi i dati im vlastiti doprinos. Upravo su Bontovnici kao digitalno angažiranija, izravna i, u pozitivnom smislu, glasna generacija sadašnja i buduća pokretačka snaga čitavog našeg društva. Sa svojim brandom bonbonom stojimo iza njih i podržavamo sve što čine kako bi naše društvo išlo naprijed - izjavio je Diego Tenessa, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga u Hrvatskom Telekomu.

Prema posljednjem istraživanju Hrvatskog Telekoma, za razliku od ostalih ispitanika, pripadnici Generacije Z spremniji su uložiti više za brži internet, ali i u najnovije mobilne usluge i uređaje. Također, njih 70 posto ima naviku kupovati putem mobilnih uređaja, a 50 posto ih smatra kako će u skorije vrijeme biti korisnici naprednih smart usluga. Čak 89 posto pripadnika ovog uzrasta ne može zamisliti život bez interneta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • max2017 11.07.2020.

    očekujem uslugu liječenja covida, okopavanje vrta, pranje auta i dostavu djeteta po narudžbi...nadzvučnim brzinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare