To je to što me zanima!

Bowie ruši rekorde: Premašio Adele po gledanosti na Vevu

Pjesme Davida Bowieja na Vevu su prikupile 51 milijun pregleda u ponedjeljak. Dosad je rekord držala Adele čije su pjesme 23. listopada imale 36 milijuna
Vidi originalni članak

Nakon što je objavljeno da je umro legendarni David Bowie, društvene mreže bile su prepune najvećih hitova ovog glazbenika. Milijuni fanova odlučili su na ovaj način odati počast Bowieju i podijeliti neke od njima dragih pjesama. 

Video provider Vevo objavio je pak da su postavili novi rekord. Njegovi hitovi prikupili su 51 milijun pregleda (ovo uključuje i YouTube) u ponedjeljak. Usporedbe radi, rekord je dosad držala Adele, čije su pjesme prikupile 36 milijuna pregleda 23.  listopada, na dan objave singla Hello. 

Vevo navodi da su pregledi pjesama u Bowiejevu katalogu skočili za 5198 posto u usporedbi s prethodnih tjedan dana, a Lazarus je sa 11,1 milijun pregleda bio najgledaniji. Pjesma s njegova posljednja albuma objavljena je nekoliko dana prije smrti pjevača, piše The Verge.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dorian Gray 23 15.01.2016.

    covjek treba umrijeti da budu ljudi o njemu pisali u superlativima. Sta ce tek biti za istinske ikone glazbe, npr. Slash, Axl Rose, Bono itd.

  • Gekko 14.01.2016.

    bieberovi fanovi klikali da vide ko je david bowie :D

  • kung fu panda 14.01.2016.

    on je uvijek rušio rekorde

Komentiraj...
Vidi sve komentare