To je to što me zanima!

Brza reakcija na Facebooku: Profili kao podrška gay braku

Facebook je iskazao podršku dajući korisnicima da koriste filter duginih boja za svoje profilne fotografije. Mark Zuckerberg se pridružio i promijenio svoju fotku
Vidi originalni članak

U petak je Vrhovni sud u Sjedinjenim Američkim državama donio povijesnu odluku prema kojoj su istospolni brakovi legalni u svih 50 saveznih država. 

Facebook se pridružio slavlju ove odluke dajući korisnicima da koriste filter duginih boja za svoje profilne fotografije. Nakon otvaranja linka, korisnici se preusmjeravaju na stranicu koja im pokazuje kako će njihova profilna fotografija izgledati s filterom duginih boja. Ako vam se sviđa vaša profilna slika obogaćena duginim bojama, možete ju koristiti na svom profilu i pridružiti se mnogim poznatim osobama koje su već promijenile svoje profilne fotografije. 

Mark Zuckerberg jedan je od prvih koji je promijenio svoju profilnu sliku, a odavno je poznato da glavni čovjek Facebooka podržava istospolne zajednice.


Idi na 24sata

Komentari 80

  • komentator s marsa 29.06.2015.

    Smatram da je to bolest, no isto tako i njihova stvar. Nemam nikakvu mržnju prema njima i mislim da svakako oni imaju pravo biti kakvi god hoće, no jako me smeta što se sada to reklamira kao nešta normalno i fora. Smetaju me i njihove parade koje su jako neukusne i nedolične za bilo kojeg ljudskog stvora - bio to gey par ili strejt jednostavno je ispod svakog standarda pristojnog i ukusnog ponašanja. Mislim da bi oni kao manjina trebali razmisliti o tome kako će ih pojedinci predstavljati na tim paradama - kao normalan i pristojan svijet ili kao osobe koje nemaju nikakve društvene i moralne norme.

  • El Tractor 29.06.2015.

    Nitko nema ništa protiv njih, ali brate mili vječito traže neka prava i onda se čude zašto ima onih koji ih ne vole ni nacrtane pogledati.

  • mikiss_1 28.06.2015.

    Što se mene tiče neka se ljudi žene/udaju što hoće,meni,a bogami i vama ne smetaju i dapače nema razloga da mi smetaju,takav si kakav si. Puno sreće i ćao bao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare