To je to što me zanima!

Bugari uložili 50.000 eura u startup Greenpie iz Hrvatske

Greenpie nutricionistima omogućuje automatizaciju procesa savjetovanja u prehrani. Saša Cvetojević iz ZIP-a kaže kako još dva tima pregovaraju s investitorima
Vidi originalni članak

Projekt Greenpie, koji je tim Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, dobio je 50.000 eura investicije bugarskog VC fonda Launchhub. Greenpie je tim 3. generacije ZIP-a, a radi se o projektu koji nutricionistima omogućuje automatizaciju procesa savjetovanja u prehrani. To je i jedino rješenje koje nutricionistima omogućuje automatsko praćenje i komuniciranje s klijentima u stvarnom vremenu putem interaktivnog dnevnika prehrane.

Suosnivačica projekta Mirna Bačun je na Long Weekendu u Sofiji tijekom dva dana predstavljala projekt bugarskim investitorima koji su odlučili uložiti. Greenpie je sada u fazi potpisivanja ugovora i otvaranja tvrtke u Bugarskoj, a investicija će im omogućiti da završe dizajn, frontend i pravnu stranu priče. 

Jedan od osnivača ZIP-a, Saša Cvetojević, rekao je kako još dva tima pregovaraju s investitorima što je odličan pokazatelj za domaće i regionalne startupe koliko rad u ZIP-ovu programu može pomoći. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • strmi007 13.01.2014.

    samo naprijed!!

  • mago civo 08.01.2014.

    Kakvo je ovo pranje novaca za "automatizaciju procesa savjetovanja u prehrani". Mene ni moja magica ne savjetuje o prehrani, al mrkvu volim.

  • cyberskull6 08.01.2014.

    Istina. Vjerujem za kave i "poslovne " sastanke, kud svi tu i oni, današnji trend općenito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare