To je to što me zanima!

Bugarski znanstvenici se dopisuju sa 'svemircima'

Izvanzemaljci su među nama, ali do direktnog kontakta s izvanzemaljcima doći će za 10 do 15 godina, uz pomoć telepatije, tvrde znanstvenici
Vidi originalni članak

Bugarski znanstvenici rade na dešifriranju simbola za koje vjeruju da dolaze s iz svemira. Trenutno čekaju da im 'izvanzemaljska bića' odgovore na 30 postavljenih pitanja. Istraživači iz državnog instituta za istraživanje svemira tvrde da su vanzemaljci među nama i da nas promatraju cijelo vrijeme. Nisu agresivni prema ljudima, već nam žele pomoći, no mi nismo dovoljno razvijenih čula da bismo uspostavili vezu.
- Ne znamo što tražiti kada dođemo u kontakt s njima. Izvanzemaljci su dosta kritični prema nemoralnom ponašanju Zemljana. Prije svega se to odnosi na ljudsko miješanje u prirodne procese - rekao je zamjenik direktora na Institutu Lachezar Filipov. Istaknuo je da se nedavno čak i Vatikan složio s tim da izvanzemaljci postoje te da ljudi neće moći stupiti u kontakt s njima putem radiovalova nego uz pomoć telepatije dok će direktno komunicirati tek za 10 do 15 godina.
Tim bugarskih znanstvenika već godinu dana intenzivno istražuje 150 krugova u žitu u svijetu i vjeruju da su na tragu odgovora na ključna pitanja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bojan430 28.11.2009.

    da se s njima sretnemo ubili bi ih.....a krugovi u žitu su namještaljka!!!!

  • Bepo1606 26.11.2009.

    Mogu i gatati iz kave:Prvi će stupit u kontakt oni s Nove tv.Iz Astro showa. :))

  • zoran123456 26.11.2009.

    ... rade na dešifriranju 150 krugova u žitu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare