To je to što me zanima!

Čak tri nova Audija Q7 snimili su na testiranjima u Hrvatskoj

Audijev Q7 na tržište bi trebao stići sljedeće godine, a ovih dana nekoliko modela vozilo se i na hrvatskim cestama. SQ7 s električnim turbopunjačem stiže 2016.
Vidi originalni članak

Njemačke ceste ili staza Nürburgring prilično su uobičajeno mjesto za vidjeti prototipove novih automobila koji se testiraju u stvarnim uvjetima. Tako je u ponedjeljak na YouTubeu objavljena i snimka s kultne staze na kojoj je testirana jedna od budućih verzija Audija Q7. No, ovih dana su na društvenim mrežama objavljene i fotografije Audijevog budućeg terenca, koje su snimljene u Makarskoj. 

Što su točno testirali na Jadranu nije poznato, no automobile su uočili i kod Rijeke i Šibenika. Iako se ne mogu razaznati svi detalji, dvostruke ispušne cijevi sugeriraju da se radi o snažnijem motoru (3.0 TDI ili S line). Novi Q7 trebao bi imati i novi oblik prednjih svjetala, u obliku slova Y. Moguće je da će ga njemačka kompanija prikazati na pariškom salonu automobila, no za to još nema potvrde.

Audi SQ7 će imati i novi električni turbopunjač, a na videu s Nürburgringa najvjerojatnije se testirao taj model. Iako je to teško potvrditi, agresivniji prednji odbojnik i niži auto ukazuju na to, piše GTSpirit. 

Q7 na tržište dolazi sljedeće godine, dok će SQ7 s električnim turbopunjačem biti dostupan godinu kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mika BJ 30.07.2014.

    bile su potrebne ekstremno loše ceste za testiranje pa kud nego u Hrvatsku..

  • pero1985 30.07.2014.

    Jedino na našim cestama se mogu testirati terenske osobine vozila

  • 1234567890 30.07.2014.

    Jedino testiranje koje ovaj model moze imati u Hrvatskoj je ono da ga kupi neki posteni gradjanin pa da gledamo kako ce zivjet s ratom kredita, odrzavanjem, potrosnjom, registracijom, osiguranjem i ostalim troskovima :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare