To je to što me zanima!

Call of Duty je najprodavaniji za Xbox i PS4, najviše se igra

Dosad su igrači na PS4 i Xbox One odigrali više od milijardu multiplayer mečeva, a novi COD: Ghosts, je multiplayer naslov koji se najviše igra na novim konzolama
Vidi originalni članak

Call of Duty: Ghosts je najprodavanija igra za konzole nove generacije (Xbox One i PlayStation 4) te je i multiplayer naslov koji se na njima najviše igra, objavio je izdavač Activision.

Navode da su podatke prikupili od američkih i britanskih trgovaca te od Xbox One i PS4 multiplayer logova. Dodaju i kako je od objave igre odigrano više od milijardu multiplayer mečeva.

CNET piše kako je nakon izlaska igra bila u centru usporedbe konzola jer je na PS4 išla u 1080p rezoluciji, dok je na Xbox One ona ostavljena na 720p kako bi se sve odigravalo glatko. No, u recenzijama se kasnije pokazalo i da je na PS4 bilo problema s framerateom. Naime, na dijelovima je igra bila i iznad 60 FPS-a, zbog čega je izgledalo kao da dolazi do gubitka frameratea, a radilo se o preskakanju ili nepotpunim slikama. Polygon piše da je patch taj problem donekle umanjio, ali nije potpuno uklonjen.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • strmi007 04.12.2013.

    Pa tko igra to smeće?lol

  • Hard-driver 28.11.2013.

    i cod i bf su smece,noobfriendly crap

  • AlfaVuk 28.11.2013.

    Uopće nije stvar u tome niti je stvar u broju FPS-a nego je stvaru u čitanju podataka sa medija. ZATO imaju drop. Iliti "preskakanje", lol..Također nisu naveli jel se to dešava u single ili u multiplayeru, jer svatko tko igra ikakve MMO-e zna zašto se to dešava, a ne zbog "prevelikog FPS-a" koji zvuči kao reklama za naivne. Idiotskije objašnjenje još čuo nisam za I/O problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare